Før media forteller deg IGJEN at Assad har angrepet sin egen befolkning med gass, bør du lese dette.

Krigen i Syria: Med enda en missil destroyer kan USA nå ha 200 Tomahawk raketter klare til å slå til mot Syria når som helst. Dette settes ifølge Russia Today i sammenheng med russiske etterretningsopplysninger som sier at jihadistiske grupper planlegger et iscenesatt falsk flagg angrep med kjemiske våpen.

Dette angivelig for å gi Assads regjeringsstyrker skylden for angrepet, og dermed gi de vestlige koalisjonstyrkene et påskudd for å angripe den syriske hæren, som med hjelp av russerne er i ferde med å vinne den lange og destruktive krigen mot jihadister og utenlandske leiesoldater. De sistnevnte omtalt i vestlig som «opprørere». Dette er en krig som ikke har ført til annet enn å drepe enorme mengder syrere, og generert store flyktningestrømmer som globalistiske krefter har loset mot Europa.

«USS Bilkeley», en destroyer i Arleigh Burke klassen, passerte Gibraltar og ankom Middelhavet på onsdag, dette ifølge det russiske nyhetsbyrået Interfax. Destroyeren ble observert da den passerte Gibraltarstredet. Interfax opplyste også at i forrige uke ankom angrepsubåten «USS Newport News» (SSN-750) Middelhavet.

I forrige uke gjennomførte Russiske styrker massive marineøvelser utenfor den syriske kysten. Øvelsene omfattet blant annet missilutskytinger og ilandsetting av marine styrker. Intensjonen for det russiske militære nærværet var å ha en avskrekkende og preventiv effekt mot ytterligere amerikanske militære operasjoner i Syria.

Washington har gjentatte ganger påstått at regjeringen i Damaskus planlegger et kjemisk angrep mot sivile i Idlib provinsen, noe du kan lese mer om i Alternativ Media sin artikkel fra 9. september. Idlib provinsen anses som den siste bastion for jihadistiske «opprørsgrupper». De sterkeste av disse gruppene er Hayat Tahir al-Sham (HTS), tidligere kjent som Jabhat al-Nusra, tilknyttet Al-Qaeda. Et tankekors er at Al-Qaeda er den terrororganisasjonen som USA holdt ansvarlig for angrepene den 11. september i 2011. Så et amerikansk angrep som følge av et eventuelt iscenesatt kjemisk angrep, vil altså hjelpe denne Al-qaeda tilknyttede terrororganisasjonen i krigen mot den demokratisk valgte Bashar- al Assad. Om påstandene fra russisk etterretning stemmer, vitner det om at globalistiske krefter har null skrupler og skyr ingen midler for å holde krigen i Syria gående så lenge som mulig, med de humanitære følgene det vil ha i form av tusener på tusener av nye drepte syriske sivile, og konstante flyktningestrømmer mot Europa.

White helmets, som tidligere er anklaget for å ha bidratt i iscenesatte kjemiske angrep i Syria, er også av russisk etterretning observert i området som antas å være mål for et planlagt iscenesatt kjemisk angrep.

Ifølge Russia today har White Helmets allerede begynt filmingen av det iscenesatte angrepet, som er et ledd i å fremprovosere og legitimere nok et angrep mot Syria. At White Helmets kan å filme, det vet vi, siden de vant Oscar i 2017.

Kilde: Russia Today.

Kommentar:

Vestlig massemedia har gang på gang blitt avslørt i ettertid i å begå formidling av fake news, da de ukritisk har slukt informasjon fra det globalistiske CNN og andre globalist-kontrollerte medier. Disse fake news mediene har blod på både tastatur og hender, da den type feilinformasjon har legitimert amerikanske og vestlig angrep, som har resultert i hundretusener av drepte (f.eks Saddam Husseins «masseødeleggelsesvåpen»), og millioner av flyktninger som de samme fake news medier har manet europeiske land til å åpne grensene for. Dette har de manet fram ved å spille på vår samvittighet, uten å løfte ett øyenbryn med tanke på hvordan deres egen slaskete og globalistiske journalistikk har generert disse flyktningestrømmene, og drepte og lemlestede i utgangspunktet.

Så jeg oppfordrer våre lesere til å vise skepsis når de hjerteskjærende bildene fra det kjemiske (iscenesatte) angrepet, som russisk etterretning allerede har advart oss om, vises på TV.

Hva vet vi? Vi vet at i den syriske provinsen Idlib har russisk etterretning advart mot at terrorgrupper og White Helmets er på vei mot navgitte byer, at TV-selskaper er på vei til området, at åtte beholdere med kloringass er fraktet dit, at amerikanske destroyere og ubåter sendes til Middelhavet med 200 missiler klare, og at Assad har alt å tape på å gasse egen befolkning nå helt på tampen av en krig han er i ferd med å vinne. Og dette vet vi mens det i massemedia er bom stille om både gass og Assad for tiden.

Så hvordan vil du reagere når sjokkerte journalister og nyhetsanker står med skremte ansikter og «plutselig» har fått et gassangrep å rapportere om, som «det antas», etter meget imponerende og kort tid, at Assad står bak?

Har du noen formening om dette, benytt vårt kommentarfelt.