MSM media har gitt Donald Trump sine to beste kort med å opptre anonymt.

Den 5. September stod det i I New York Times: «signert senior administrasjon offisiell». Han skriver at han er en del av motstanden inne i Trump-administrasjonen. Denne forfatteren står da frem som anonym, men viser helt klart at det finnes utro tjenere helt inn til Trump sitt nære nettverk.

Denne anonyme inne i Trump-administrasjonen, Times brukte denne benevnelsen, var en toppoffisient og han arbeider flittig sammen med andre for å stanse den «galne Trump-agendaen».

Woodward skrev i mellomtiden at Trump hadde et nervøst sammenbrudd, og at det var noen kloke medarbeidere som prøvde å motarbeide noen av Trumps verste politiske beslutninger.

Det viser seg at Anonym og Woodward har beskrevet mye av det samme som har blitt sagt flere ganger før.

Dersom du vil tro det verste om Trump vil du selvsagt tro det disse beskriver. Melania Trump beklager at » uidentifiserte kilder er blitt det folk flest hører om i dagens nyheter. Folk uten navn skriver den amerikanske histore.»

Den beste måten å oppsummere dette på er kanskje å si at ja, Deep State er virkelig, og den gjør ting, nå sist med Anonym og Woodward. Dersom du ikke tror på Deep State, kan du lese om det i Deep State vs Trump den 12 Desember 2016.

Deep State nekter jo selvsagt på at det finnes en stat i staten . Selv The New York Times hevdet i fjor at det ikke eksisterer noe som heter «en stat i staten». Tidligere CIA-regissør Michael Hayden vil at du skal kjøpe boken han har skrevet, der du kan lese at det ikke finnes noe Deep State.

I mellomtiden kjører MSM på med innlegg fra både Anonym og Woodward med full styrke. Den aller viktigste nyhetssak i MSM er alltid å sverte Donald Trump og snakke om hans fremtidige fall, mellom litt inslag av gode økonomiske nyheter, og orkanen Firenze for eksempel.

I MSM florerer påstander om at Trump har gjort mer skade på den Amerikanske drømmen enn noen utenlandsk motstander noensinne kunne ha klart.

Kan det være en ide å ta en nærmere titt på Anonym og Woodward?

Anonym

Hvem er denne anonyme personen? Det er spekulert mye i det. Mulig han er en veteran journalist eller en eldre senior tjenestemann, det er forstsatt en gåte. Kankje er han en utenrikspolitisk veteran som egentlig er Trump-supporter, og dette er et spill på at All PR er god PR ?

Rob Woodward

MSM garanterer at Woodward har et rykte på å være veldig nøyaktig. Han skal ha fulle arkivskap med dokumenter.  Men hans troverdighet er blitt utfordret mange ganger tidligere. Presidenter kommer og går, men Deep State er Woodward sine venner og naboer.

Dette er med på å forklare hvorfor de som hater Trump er så oppsatte på å knekke han. Det er Globalismen MSM har tro på i fremtiden. Trump sin tirade «Amerika først» passer ikke inn i MSM sitt verdensbilde av den nye verdensordenen https://no.wikipedia.org/wiki/ de ønsker å innføre.

Men i mellomtiden har den vanlige amerikaner i gaten fred og velstand, og i tillegg en leder som står opp for dem- står opp mot personer som Woodward og Anonym.

Kilde:

Breitbart News Network