Kasakhstan kastrerer 2000 pedofile voldtektsmenn.

Den tidligere sovjetrepublikken Kasakhstan setter barns sikkerhet foran pedofile overgriperes behag og «rettigheter», og setter igang en prosess for å kjemisk kastrere 2000 dømte pedofile overgripere.

Ifølge Newsweek vil en turkmensk seksualforbryter bli den første av de 2000 som under oppsyn av kasakhstanske sunnhetsmyndigheter vil bli kastrert med en kjemisk innsprøyting.

Dette er en løsning som burde skape en sunn og konstruktiv debatt også i europeiske land, og spesielt England som kan vise til en vurdering fra politikeren og ekspert på området, Sarah Champion, som estimerer at opp til en million unge jenter er ofre for såkalte grooming gjenger. Dette er en av multikulturens bivirkninger, og disse gjengene består i all hovedsak av pakistanske menn, både med og uten britisk pass.

Mens masseinnvandringen pågår og det er ingen tegn som tilsier at dette problemet vil forsvinne av seg selv, viser erfaring at europeiske politikere heller prioriterer å skjule eller bortforklare problemet, fremfor å ta i verk det som måtte være nødvendig for å optimalisere europeiske barns trygghet.

En slik form for kastrering vil selvfølgelig også kunne brukes effektivt på europeiske menn også, men igjen har europeiske politikere en stygg tendens til å hensynta de pedofiles «rettigheter», fremfor deres unge ofre sine.

Kilder: Newsweek og Mirror.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.