Italiensk universitet ønsker innenriksminister Matteo Savlini drept.

Det brer seg panikk i de politisk korrekte leirer etter at Italia har skiftet kurs og er på vei unna den tidligere destruktive og hodeløse innvandringspolitikken. Det «gode hatet» som hverken sentrale europeiske politikere eller massemedia ser ut til å bry seg om, får boltre seg fritt, da eliten anser disse for å tilhøre «den riktige siden».

Tidligere denne uken presenterte det venstreorienterte italienske universitetet Collectivo Universitario Autonomo posters som tydelig oppfordret til attentat og drap på den polulære italienske innenriksministeren Matteo Salvini.

Posterne hadde teksten: «Snikmordere, sikt her!», med et bilde av den folkekjære og innvandringskritiske ministeren med et kikkertsikte av en snikskytterrifle over ansiktet.

De hatefulle venstrevridde som sto bak dette rettferdiggjør posterne med at de ville vise fiendtlighet og forakt mot rasisme og «supremisist-politikk» som Salvini representerer og fremmer.

Tidligere har det kommet utspill fra dette universitetet om at Salvini promoterer en hatefull politikk, ekskludering og rasistisk hvit overlegenhet. Disse påstandene bunner antagelig ut ifra at Savlini har ytet sterk motstand mot illegal masseinnvandring fra den tredje verden. At innenriksministeren er demokratisk valgt og gjør hva folket som har stemt på han vil han skal gjøre, ser ikke ut til å bry det italienske voldsvenstre nevneverdig.

Dette er altså bare det seneste i rekken av angrep mot Matteo Salvini og den voksende konservative og innvandringskritiske bølgen som nå skyller over Europa. Den ytterliggående venstrevridde terroristgruppen «Santiago Maldonado Cell» har påtatt seg ansvaret for drapsoppfordringen.

Og mens det letes med lys og lykter etter «retorikk» og andre filleting å ta politisk ukorrekte politikere og aktivister for, får denne mer og mer aggressive og voldelige venstresiden ture fram, ene og alene for at de står for den samme destruktive og ødeleggende politikken som eliten og EU bestreber.

Er alle midler tillatt bare man er enige med EU, den internasjonale globalist-mafiaen, storkapitalistene og eliten?

Kilde: il Giornale.it