«Vesten ødelegger vår frihetskamp sier iransk feminist»

Iransk feminist: «Vestens feminister ødelegger vår kamp for frihet»

 

Mange er i ferd med å bli oppmerksomme på den falske feminismen venstretilhengere og såkalte kvinneaktivister driver med i Vesten.

Nå tar den kjente iranske feministen Masih Alinejad ordet for å rope ut at : «Dere gjør alt mye verre for oss, dere hjelper oss ikke».

I Sverige finnes det mange som rett og slett forsvarer grov kvinneundertrykkelse, totalitær klesstil, mishandling, seksuell vold, æreskultur, kjønnslemlestelse, flergifte og barneekteskap. Venstreaktivister og feminister prøver å bortforklare og forsvare mye av dette, hevder Masih Alinejad.

 

Ved en «powerfrokost» sponset av webbsidan The Wrap der Alinejad var en av talerne peker hun først og fremst på venstens kvinnelige politikere. Mange av dem anser seg selv  for å værte liberale, som i missforstått toleranse tar på seg hijab når de besøker Iran. Budkapet Alinejad kommer med til disse kvinnee er:  Dere hjelper ikke! Dere gjør det mye verre! mange lurer på hvorfor vi kjemper mot et hodeplagg, men det gjør vi ikke. Vi kjemper for vår verdighet og vår identitet.

Hvem husker ikke den svenske delegasjonen med handelsminister Ann Linde i spissen? Mange spurte seg, hva er det som skjer her? Argumentet fra de svenske politikerne var at det jo er obligatorisk med hijab i dette landet som de nå besøkte.

Sannheten er selvsagt at disse politikerne manglet ryggrad, var feige og manglet ikke minst kunnskap om hva hijb står for og betyr. De tenkte ikke mye på de stakkars kvinnene som bor i dette landet som kjemper knallhardt mot kinneundertrykkelse og shariapoliti. De svenske politikerne svek nå disse kvinnene på det sterkeste.

  • De kvinnelige politikerne sa at de ikke ville bryte iransk lov, med dette var selvsagt bare en unnskyldning for å vise at de respekterer denne undertrykkelsen av de iranske kvinnene som blir påtvunget denne politikken. Alinejad mener at iranske kvinner er slaver, og at de ikke ønsker at staten skal bestemme at de skal være nødt til å ha på seg et shariasymbol.
  • På 60 og 70 -tallet gikk kvinnene i Iran kledd som vestlige kvinner. Det var før sharia ødela kvinners frihet. Revolusjonen i 1979 ødela denne friheten.

Vi så i 2013 et eksempel da Gudrun Schyman og Veronica Palm tok på seg sine hijaber og stolt poserte i sosiale medier, til tross for at for dette hijabopprøret støtter  kvinnediskriminering. 

Normalisering av hijab sprer seg desverre, mer og mer, og til og med blant små barn er det blir mer vanlig med hijabbruk…

Nike selger hijab….

Åhléns prøver å gjøre hijab om til en nordisk trend….

Stockholm by viser en hijabkledd modell for å normalisere hijabbruk…

Men Sverige er ikke et muhammedansk land, og ingen kvinne burde bli tvunget til å gå med shariasymbolet hijab. – Hvorfor vil frie, svenske kvinner normalisere ufrihet og tvangskultur?

Mange muslimske kvinner lider i stillhet av at det blir forsøkt å få hijaben til å minne om et frihetssymbol. De som ikke er åpne aktivister tør ikke si i mot for de vet de kan bli straffet hardt av sine slektninger.

Til dere feminister som slåss mot patriarket, her skal dere få vite hva en hijab faktisk er: – Kvinnehat, uverdighet, udemokratisk og diskriminerende. 

Små jenter seksualiseres allerede før de starter på skolen.  Når sluttet vi å stå opp for like rettigheter og menneskeverd? Hva er det feminster og venstreaktivister holder på med? Er det ren og skjær dumhet eller naivitet?

En må innse at alle kulturer og ideoloigier ikke er like gode!

Kilde: katarina magasin.se

********