Sinèad O`Connor konverterer til Islam – ett år etter hun sto fram som mental syk.

Den irske kjente popstjernen Sinead O`Connor forlater nå katolisismen og konverterer til Islam. Hun kaller seg nå Shuhada` Davitt.

Sinead fikk en megasuksess med den Prince-komponerte låten Nothing compares to you i 1990, noe som gjorde henne til en permanent verdensstjerne.

Senere har O`Connors liv gått opp og ned, og hun stod frem hos Dr. Phil for omtrent ett år siden som svært mentalt syk, med selvmordstanker og mere til.

Etter en rekke tweeter under hennes nye navn, stod hun fram med et bilde ikledd hijab.

Den tidligere Sinead, nå Shuhada kunngjorde følgende:

Dette er for å kunngjøre at jeg er stolt av å ha blitt en muslim. Dette er den naturlige konklusjonen av enhver intelligent teologes reise. All studier av skrifter fører til islam. Dette gjør alle andre skrifter overflødige. Jeg vil bli gitt (et annet) nytt navn. Det blir Shuhada ‘

https://twitter.com/MagdaDavitt77/status/1053340513871384576?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1053340513871384576&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.irishpost.com%2Fentertainment%2Fsinead-oconnor-renounces-catholicism-converts-islam-161261

Hun postet også en video hvor hun synger den islamske «Azan», og forklarer i tweeten at noen av uttalelsene i teksten ble feil, da følelser dro henne vekk fra fokus.

Som nevnt sist gang Sinead/Shuhada var i medias søkelys, var da hun led av mental sykdom.

Det som diskuteres i sosiale medier er om islam ble hennes redning fra mentale lidelser, eller om konverteringen til islam er et resultat av hennes mentale lidelser.

 

Kilde: Irish Post.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.