Barbara Streisand mener det er Trump sin skyld at hun blir fet.

Barbara Streisand sier til New York Times at Trump gjør henne fet, fordi hun må gå og spise pannekaker når hun hører hva han sier. Og hun påpeker at pannekaker er fetende.

Den aldrende (76) og, ifølge seg selv, fete artisten uttalte dette under et intervju i forbindelse med hennes nye album som skal være proppet med anti-Trump propaganda.

Hennes absurde uttalelse føyer seg inn i rekken av fantasifulle påfunn fra musikkindustrien og Hollywood, som følge av at panikken tar overhånd, og ikke Trump lenger kan beseires med saklige politiske argumenter.

Hollywoods celebriteter er rammet av en massesuggesjon, hvor det gjelder å overgå hverandre i å mobbe Trump, da hans politikk strider imot den globalistiske mafiaen, som tross alt er dem som fyller deres fete lommebøker og Barbara Streisands voksende vom med pannekaker.

Den vanvittige rikdommen mange av Hollywoods stjerner lever i, og den transen massesuggesjonen har satt dem i, har åpenbart løftet dem over det siste snev de måtte ha av bakkekontakt.

For å tilfredsstille sine globalistiske herrer, danser de rundt finansmafiaens totempåle, mens de taktfast maler og terper på ord som «rasist», «sexist», «xenofob» og alle andre konstruerte kulturmarxistiske begrep.

Det de lærer hverandre å fortrenge og fortie er politiske analyser og historiske og politiske fakta. At Trump er den første presidenten på lenge som ikke har startet en ny krig, har omtrent doblet sin polularitet blant svarte amerikanere, forhandlet frem nedrustning på den koreanske halvøy og ført en politikk som har gitt over tre millioner flere landsmen jobb er ikke noe de virkelighetsfjerne divaene i Hollywood bryr seg nevneverdig om.

Her skal det heller hetses, hates, mobbes og skapes splittelse på det mest primitive og lavpannede vis.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.