Kvinne drepte voldtektsmann og slepte liket etter en bil – nå har dommen falt.

Nå har dommen falt for 35-årige australske Roxanne Peters som i desember 2015 knivdrepte og deretter slepte liket av hennes overgriper etter en bil. Dette kunne australske 9News melde sist tirsdag.

Få dager før denne hendelsen skal den 51-årige Grant Cassar ha voldtatt Roxanne. Det var da han kom tilbake og truet med å skade hennes datter om han ikke fikk mere, at han med døden til følge fikk merke at han hadde gått for langt.

Ifølge flere australske medier skal Roxanne da ha løpt til kjøkkenet og hentet en kniv. Mens hun betydelig mange ganger knivstakk han, ropte hun: «Du skal ikke voldta meg!».

I panikken som fulgte forsøkte hun å få tak i noen venner for å hjelpe henne med å bli kvitt liket. Det utløste naturlig nok en mildt sagt laber respons, og hun fant da en annen løsning.

Hun bandt den drepte Cassar til en bil med et taug, og slepte han omkring en kilometer – blant annet forbi en politistasjon – hvorpå hun dumpet han i en grøft langs landeveien.

Liket ble funnet dagen etter. Senere kunne obduksjonen vise at Grant var påført hele 61 knivstikk, blant annet i hans penis.

Dommer David Boddice kunne i formildende retning bemerke at Roxanne var ydmyket av voldtekten, og at Grant hadde truet med å skade hennes datter om han ikke fikk ta henne en gang til.

I skjerpende retning nevnte dommeren at hun ikke hadde meldt fra etter hendelsen.

Roxanne Peteres ble dømt til 9 år fengsel for uaksomt drap, og ytterligere 18 måneder for usømmelig omgang med liket.

Med den tiden hun allerede har sittet i fengsel, har hun mulighet til å søke om prøveløtlatelse allerede i 2020.

Kilde: 9News