Da var det spikeren i kista…

Jeg legger ned Frisørsalongen Comeback Hårdesign innen året er omme.

Jeg synes det er betenkelig at politiet kan sende meg et brev som viser at huset mitt er satt i pant FØR jeg har nektet å betale det jeg skylder.  Dette er rett og slett brukt mot meg som en skremselspropaganda, mye mulig for å få meg til å trekke saken.  Som selvstendig næringsdrivende har jeg alltid betalt moms og forskuddskatt til avtalt tid, ikke en eneste gang har jeg latt være å betale. Likevel settes huset mitt i pant i tilfelle jeg ikke skulle betale et eventulet tap i Lagmannsetten.

014

Fra tiden det ble kastet egg på hele salongen og knust vidnuer hele tre ganger av pøbelen på Bryne.

Da er dagen kommet. Jeg orker ikke lenger å kjempe for å holde liv i Comback Hårdesign.

Rundt meg ligger det ikke mindre enn 5 billigsalonger som selvsagt tar barn og menn først og fremst fra de etablerte salongene. Jeg har ingen problemer med å forstå at folk velger billigere alternativer om de er fornøyde med den kvaliteten de får, i tillegg til å betale halv pris eller mindre for et hårklipp. Det er dyrt å klippe seg i etablerte salonger, men vi er nødt for å ta den prisen for å klare å holde hodet sånn noenlunde over vannet.

Jeg prøvde i to måneder å ta halv pris på barne- og herreklipp, men holdt på å gå konk. Det gikk ikke, det var helt umulig. Hvordan disse billigsalongene klarer seg kan man jo bare spekulere i. Jeg vet at det ofte kommer nye organisasnjonsnummer hos disse billigsalongene, og det er ofte utskiftninger på de som jobber i disse salongene. Kan det være at de får startstøtte i starten, og at de etter endt startstøtte får en ny eiger, som også da vil få startstøtte på ny? Kan det være andre anliggender de får inntekter på? Kan salongene være en form for hvitvasking for andre mer lukrative ting? Jeg vet ikke, nettopp fordi det ikke blir sjekket opp i disse tingene, for det ville vært rasistisk kanskje, siden de fleste billigsalonger blir drevet av innvandrere?

Nazist stempelet har ikke akkurat heller vært til min fordel for å trekke kunder til salongen. Mange tror det MSM media skriver, og det stod på alle forsider i de store medier, og flere mindre at nå kunne alle si at jeg var nazist, for mediene misforstod bevisst eller ubevisst høringen, som jeg fikk beskjed av min daværende advokat ikke var rettssak. Dommeren ville bare høre hvordan jeg følte denne krenkelsen fikk jeg beskjed om. Jeg sa klart og tydelig fra at jeg ikke ville ha rettssak, jeg ville bare ha bort stempelet.

Etter denne høringen var jeg nødt til å gå videre med saken etter at hele Media-Norge hadde satt meg i gapestokk helt feilaktig som nazist.

Politiet har satt huset mitt i pant, i tilfelle jeg taper rettssaken mot Løgnaslaget som nå er utsatt et halv år på grunn av «sykdom blant dommere og flere uforutsette hendelser». Rettssaken er nå satt til 18. Februar 2019.

Jeg synes det er betenkelig at politiet kan sende meg et brev som viser at huset mitt er satt i pant FØR jeg har nektet å betale det jeg skylder.  Dette er rett og slett brukt mot meg som en skremselspropaganda, mye mulig for å få meg til å trekke saken, noe som ikke kommer på tale.

Som selvstendig næringsdrivende har jeg alltid betalt moms og forskuddskatt til avtalt tid, ikke en eneste gang har jeg latt være å betale. Likevel settes huset mitt i pant i tilfelle jeg ikke skulle betale et eventulet tap i Lagmannsetten.

Dette blant annet har gjort at jeg er lei av å være slave av staten. Jeg er lei av å betale inn moms og bidra til fellesskapet som jeg tydeligvis ikke lenger skal få være en del av, så lenge jeg står opp for meg selv mot ondskapsfull mobbing og direkte løgner i retten. Jeg skal loppes, jeg skal knekkes og jeg skal totalt tilintetgjøres om staten Norge får det som den vil.

En ting er sikkert. Om jeg mister alt er kampen for rettferdighet det eneste jeg har igjen, og da skal det kjempes nettopp på staten sin bekostning.

Mine to miste barn bor fortsatt hjemme, men heldigvis har far et stort hus, og om jeg blir husløs kan barna bo hos han til de er voksne nok til å stå på egne ben, får jeg håpe. Jeg trenger ikke mye for å klare meg, det er kampen for rettferdighet som holder meg oppe uansett.

Det er mange som vil kose seg med at jeg nå innen året er omme legger ned salongen. De har fått det som de vil, sålangt. Enda mer kan de kose seg om det korrupte rettssystemet lar meg tape mot uriktig og ondskapsfull stempling i Lagmannsretten.

Det eneste jeg kan love er at jeg ikke skal la bitterheten få lov å ta overhånd, for først da har jeg virkelig tapt.

«Kjemp for alt hva du har kjært.» 

Er det noen som ønsker å drive Comeback Hårdesign videre er det bare å ta kontakt på telefon 41516033. Det er en lys og fin salong, og yngre krefter med pågangsmot kan helt klart klare å styre driften videre. Kundene i salongen er mine beste venner, og jeg kommer til å savne hver og en av dem. De hadde nok blitt glade om frisørsalongen fortsatt kan holde åpent, også etter at jeg har låst døren for siste gang.

Salongen blir drevet av meg ut Desember 2018.

Kilde:

Merete Hodneblogg