Da var det spikeren i kista…

Jeg legger ned Frisørsalongen Comeback Hårdesign innen året er omme.

Jeg synes det er betenkelig at politiet kan sende meg et brev som viser at huset mitt er satt i pant FØR jeg har nektet å betale det jeg skylder.  Dette er rett og slett brukt mot meg som en skremselspropaganda, mye mulig for å få meg til å trekke saken.  Som selvstendig næringsdrivende har jeg alltid betalt moms og forskuddskatt til avtalt tid, ikke en eneste gang har jeg latt være å betale. Likevel settes huset mitt i pant i tilfelle jeg ikke skulle betale et eventulet tap i Lagmannsetten.

014

Fra tiden det ble kastet egg på hele salongen og knust vidnuer hele tre ganger av pøbelen på Bryne.

Da er dagen kommet. Jeg orker ikke lenger å kjempe for å holde liv i Comback Hårdesign.

Rundt meg ligger det ikke mindre enn 5 billigsalonger som selvsagt tar barn og menn først og fremst fra de etablerte salongene. Jeg har ingen problemer med å forstå at folk velger billigere alternativer om de er fornøyde med den kvaliteten de får, i tillegg til å betale halv pris eller mindre for et hårklipp. Det er dyrt å klippe seg i etablerte salonger, men vi er nødt for å ta den prisen for å klare å holde hodet sånn noenlunde over vannet.

Jeg prøvde i to måneder å ta halv pris på barne- og herreklipp, men holdt på å gå konk. Det gikk ikke, det var helt umulig. Hvordan disse billigsalongene klarer seg kan man jo bare spekulere i. Jeg vet at det ofte kommer nye organisasnjonsnummer hos disse billigsalongene, og det er ofte utskiftninger på de som jobber i disse salongene. Kan det være at de får startstøtte i starten, og at de etter endt startstøtte får en ny eiger, som også da vil få startstøtte på ny? Kan det være andre anliggender de får inntekter på? Kan salongene være en form for hvitvasking for andre mer lukrative ting? Jeg vet ikke, nettopp fordi det ikke blir sjekket opp i disse tingene, for det ville vært rasistisk kanskje, siden de fleste billigsalonger blir drevet av innvandrere?

Nazist stempelet har ikke akkurat heller vært til min fordel for å trekke kunder til salongen. Mange tror det MSM media skriver, og det stod på alle forsider i de store medier, og flere mindre at nå kunne alle si at jeg var nazist, for mediene misforstod bevisst eller ubevisst høringen, som jeg fikk beskjed av min daværende advokat ikke var rettssak. Dommeren ville bare høre hvordan jeg følte denne krenkelsen fikk jeg beskjed om. Jeg sa klart og tydelig fra at jeg ikke ville ha rettssak, jeg ville bare ha bort stempelet.

Etter denne høringen var jeg nødt til å gå videre med saken etter at hele Media-Norge hadde satt meg i gapestokk helt feilaktig som nazist.

Politiet har satt huset mitt i pant, i tilfelle jeg taper rettssaken mot Løgnaslaget som nå er utsatt et halv år på grunn av «sykdom blant dommere og flere uforutsette hendelser». Rettssaken er nå satt til 18. Februar 2019.

Jeg synes det er betenkelig at politiet kan sende meg et brev som viser at huset mitt er satt i pant FØR jeg har nektet å betale det jeg skylder.  Dette er rett og slett brukt mot meg som en skremselspropaganda, mye mulig for å få meg til å trekke saken, noe som ikke kommer på tale.

Som selvstendig næringsdrivende har jeg alltid betalt moms og forskuddskatt til avtalt tid, ikke en eneste gang har jeg latt være å betale. Likevel settes huset mitt i pant i tilfelle jeg ikke skulle betale et eventulet tap i Lagmannsetten.

Dette blant annet har gjort at jeg er lei av å være slave av staten. Jeg er lei av å betale inn moms og bidra til fellesskapet som jeg tydeligvis ikke lenger skal få være en del av, så lenge jeg står opp for meg selv mot ondskapsfull mobbing og direkte løgner i retten. Jeg skal loppes, jeg skal knekkes og jeg skal totalt tilintetgjøres om staten Norge får det som den vil.

En ting er sikkert. Om jeg mister alt er kampen for rettferdighet det eneste jeg har igjen, og da skal det kjempes nettopp på staten sin bekostning.

Mine to miste barn bor fortsatt hjemme, men heldigvis har far et stort hus, og om jeg blir husløs kan barna bo hos han til de er voksne nok til å stå på egne ben, får jeg håpe. Jeg trenger ikke mye for å klare meg, det er kampen for rettferdighet som holder meg oppe uansett.

Det er mange som vil kose seg med at jeg nå innen året er omme legger ned salongen. De har fått det som de vil, sålangt. Enda mer kan de kose seg om det korrupte rettssystemet lar meg tape mot uriktig og ondskapsfull stempling i Lagmannsretten.

Det eneste jeg kan love er at jeg ikke skal la bitterheten få lov å ta overhånd, for først da har jeg virkelig tapt.

«Kjemp for alt hva du har kjært.» 

Er det noen som ønsker å drive Comeback Hårdesign videre er det bare å ta kontakt på telefon 41516033. Det er en lys og fin salong, og yngre krefter med pågangsmot kan helt klart klare å styre driften videre. Kundene i salongen er mine beste venner, og jeg kommer til å savne hver og en av dem. De hadde nok blitt glade om frisørsalongen fortsatt kan holde åpent, også etter at jeg har låst døren for siste gang.

Salongen blir drevet av meg ut Desember 2018.

Kilde:

Merete Hodneblogg

Author: Merete Hodne

Journalist for Alternativ Media, frisør og blogger.

3 thoughts on “Da var det spikeren i kista…

 1. Man kan ikke forstå verdenshendelsene uten å erkjenne narkotikatrafikken som et av de sentrale motiver i krigene på Balkan, i Vietnam og Afghanistan etc. og som Jan Hårstad understreker som et ledd i å destruere vesten fra også islams side.

  Daværende kansler for Vest-Tyskland Helmut Kohl ga sitt etterretningsvesen i oppdrag å komme med en analyse av hva som kunne true de vestlige demokratier i fremtiden. Svaret som hans etterretningsvesen kom opp med, var at narkotikakartellene fra Østen og Vesten vil bli så finansielt ekstremt sterke at de vil posisjonere seg innad i finans, industri etc og derigjennom få et finansielt nakketak på systemet innenfra.

  Dette maktgrepet projiserer seg ned på norsk gateplan:
  Politiet fotgår psykiatriske vrak med rusproblemer og tauer de inn med dagers og få ukers mellomrom, men når de får konkrete tips om storleveranser – tid, sted og personer, kan de forholde seg passive. Jeg kjenner konkret til dette. Eller et eksempel fra Oslo-området. En skole var svært plaget av pushere som hang i og utenfor skolen. Rektor hadde gjentagende ganger oppfordret politiet om bistand uten respons. En dag raste rektor og politiet kom øyeblikkelig med blålys og sirener – vel vitende om at pusherne dermed fikk tilstrekkelig tid til å løpe av gårde. Hvilken kontroll har ikke omsetningsleddene når hele Oslo over natten tørker inn for heroin, som en strategi for å sikre en prisjustering osv. Kjenner til også eksempler hvor miljøene får varseltelefon fra politihuset på Grønland forut for planlagte rassiaer. Hvordan skal man forstå all dopen som florer i fengsler og avrusningsinstitusjoner – tidligere narkomane er oppriktig redde for å sone av redsel for å falle ut på igjen! Enkelte avrusningsinstitusjoner har nærmest åpenlys omsetning innen for sine terapeutiske vegger.

  Et veldig viktig poeng er at kriger utøves ut fra mange motiver – ikke bare økonomi og geopolitikk. Jeg hadde en svært spennende samtale med en innsiktsfull amerikaner hvis familie hadde vært rikspolitikere i Washington i 3-4 generasjoner. Han så det viktigste motivet for Vietnamkrigen i at makten bak makten i USA var livredd for de nye sosiale ideer som var i ferd med å fødes og stige opp til overflaten i den unge generasjonen på 1960-tallet og den kraft som bølget frem i ungdomskulturen. Ved at denne bevegelsen ble redusert til å kjempe mot Vietnamkrigen og føres ut i narkotikaproblemer – var intensjonen å avverge de virkelig farlige sosiale opprørene som ellers kunne ha sprengt seg frem og ledet til tap av fremtidskontroll for makteliten, globalistene. Ut fra denne amerikanernes perspektiv var det viktigste motivet for Vietnamkrigen å få ufarliggjort amerikanske ungdom og ungdomsbevegelse.
  Narkotikahandelen er først og fremst et globalist-verktøy. Globalistene bruker Islam som våpen for å få igjennom sine planer for new globalist order. Narkotikavirksomheten er en verdenskynisme vi er vitne til som utfolder seg foran våre stuedører og gater og bygder i likhet med all annen destruksjon vi er vitne til.

  Det er hyggelig at Erna Solberg har fått en globalist-pris for sitt svært grisete totalt svikefulle dobbeltspill – Med denne utmerkelsen ble det satt hale på grisen. Barneleken med å tegne hale på grisen – burde i dag blitt forvandlet til: «sett burka på purka»….

  For øvrig igjen takk til Jan Hårstad og Knut Lindtner og alle andre skribenter for deres viktige arbeid her på Derimot. Vi får håpe at erkjennelsens lys utøver samme kraft som lyset på trollene i norske folkeeventyr. Det er det makten er redd for – derfor vil sensuren øke parallelt med folks oppvåkning.

 2. Beklager postla feil, kommentaren var til en artikkel på https://www.derimot.no/jan-harstad-er-narko-spredning-en-del-av-krigen/ – om islamfolkets anvendelse av narkotika som et våpen mot vesten. Mens jeg er inne her vil jeg rette en stor takk også til Merete Hodne for hennes modige innsats. Du er svært sterk som greier å stå oppreist mot en så stor overmakt som bruker mange og uærlige triks for å angripe deg fra alle kanter.
  Hadde Norge og verden hatt flere riddere som deg med et stort verdensengasjement – ville situasjonen sett helt annerledes ut. Hvis det gis anledning til å skrive den sanne historien en gang i fremtiden – vil de fleste av folkene i dagens politikk, media og akademia stå skamklipte tilbake i historiebøkene. Lykke til Merette.Hodne.

Comments are closed.