14 skabbete marokkanere forgrep seg på jente i Spania, og knivstakk hennes kjæreste – Spansk medietaushet.

Denne grusomme hendelsen som fant sted i Santa Coloma i Catalonia for to dager siden, føyer seg inn i rekken av konsekvensene av en europeisk politisk motvilje mot å beskytte det europeiske folk mot ødeleggende masseinnvandring. Den føyer seg dessverre også inn i rekken av saker som det globalistiske massemedia finner totalt uinteressant å rapportere om.

Det unge paret reiste med bybanen da den marokkanske flokken begynte å følge etter dem. Da de forlot toget, fulgte flokken etter dem inn i en heis på jernbanestasjonen. Og når jentas kjæreste ville forsvare henne da de begynte å trakassere henne, knivstakk de den modige unge mannen. Deretter forgrep de seg brutalt og voldelig på henne.

Flokken med fremmede, voldelige seksuelle overgripere ble på søndag den 11. november arrestert på deres bosted av det lokale politiet.

Siden de var diagnostisert med hudsykdommen skabb, måtte politiet etter transporten av flokken, desinfisere kjøretøyet de ble fraktet i, og selve politistasjonen.

To av de skabbete marokkanerne var mindreårige, og flere av de andre har vært arresterte flere ganger for voldelige ran. Den knivstukne unge mannen som hadde forsvart sin kjæreste er heldigvis utenfor livsfare.

Lokale myndigheter har bedt den Catalonske regjeringen om å prioritere situasjonen raskt, da disse enslige ungdommene er kapable til å begå flere kriminelle handlinger og skape usikkerhet. De har også bedt om mere politi i de aktuelle og utsatte områdene.

Ifølge Voice of Europe har ikke denne grusomme hendelsen blitt nevnt med ett ord i spansk massemedia.

Kilde: Caso Aislado.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.