KGBs aktive tiltak mot Vesten.

Leserinnlegg av Anders Brunstad.
Både Europa og USA har blitt utsatt for svært skadelig Moskvastyrt Propaganda med demoralifisering og «subversjon». Kirken har også fallt.

En analyse av Anders Brunstad.
Skrevet i Polen på Polens selvstendighetsdag, 11.11.2018.
For 100 år siden i dag blei Polen en selvstendig og uavhengig nasjon. Det varte ikke lenge. I 1939 blei Polen delt og slakta av aggressive totalitært nasjonalsosialistisk Tyskland og et totalitært knallrødt marxistisk Russisk Sovjet. UK og Chamberlain svikta Polen og Europa. Nå svikter Globalisten Theresa May sine egne Brexit velgere.

I vedlagte linker forklarer en KGB avhopper hva som har skjedd i USA etter en svært lang KGB styrt propaganda operasjon. “Subversjon”.

Det samme som dette har skjedd i nesten heile Europa. Særlig i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrike og Uk.

Men dette skjedde ikke her i Polen. De var allerede okkupert, og kirka stod knallsterk. Og er basisen til dagens konservative Polen. Tilsvarende i Slovakia, Tsjekkia og Ungarn, ja til og med Ukraina. Samt Italias nye kristenkonservative regjering.

Det som skjedde i USA nå kan kobles til Trumps sterke støtte hos de verdikonservative kristne.

Både Clinton og Obama var amoralske farlige demagoger og løgnere fra den marxistiske og globalistiske fløya. Det var Clinton som bedrev “collusion” med Russland, og Obama som lot Russland få ta deler av Ukraina og Crimea nesten ustraffa.

I Norge så lot Støre og Stoltenberg bygge ned norsk forsvar, og gav 40 mrd fat olje og gass Vest for Midtlinja i Barents til Putin. Etter at Gro Harlem Brundtland var KGBs fotsoldat i norske AP, og internasjonalt i den største svindelen i historien: FNs falske klimaprosjekt om livets gass, C02. En kampanje som det totalitære FN og EU med Erna og Støre i den globalistiske sidevogna fortsatt kjører for fullt. Til tross for at hypotesen om at CO2 er årsak til påstått global oppvarming er forkasta for lengst. C02 kampanjen har vært svært viktig for røde Russland og Kina. Som tar over Vestens industri.

Schroeder lot Putin få bygge Nordstream 1 heilt i strid med EUs konkurranselover. Og fikk 7 mill EUR i belønning. For å sikre russiske interesse,

Merkel slapp inn ca 3 mill islamister til Europa, og avslutter med å la Putin få bygge Nordstream 2 i strid med EUs konkurranselover.

Macron og Merkel er sterke Trump motstandere og vil splitte NATO ved å bygge et eget EU forsvar, som kan settes inn mot ulydige stater som Polen.

“Gud og de verdikonservative kristne er nå i frammarsj mot marxister, kulturmarxister og islamister, både i Europa og USA.”

Her ligger også brytninga mellom Listhaug og Hareides raude KrF kultur sosialister og Hareides kulturmarxistiske Pride kultur.

Trolig er dette forklaringen på at de kristenkonservative i disse landa (Polen, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Italia, Østerrike) holder stand mot de Sovjet styrte kulturmarxistene som Merkel, Makron, Juncker, Løfven, Støre og Erna representerer.

Det var den polske svært populære kongen og hærføreren Jan Sobieski som sammen med kristenkonservative katolsk allianse som stoppet den forrige islamske invasjonen “ved Gates of Vienna” i det herrens år 1683.

Nå allierer Polen seg direkte med USAs Trump, og Putins pudler i EU og Europa ødelegger et meir og meir totalitært EU som bruker Islamske jihadister som en rambukk mot våre kristlige verdier og kristenkonservstive kultuen med aktiv bruk av islamske masseinnvandring og detil den heilt falske C02 kampanjen.

Til ettertanke.

Klikk på linkene nedenfor:

1. youtube

2. youtube

3. youtube

4. return of kings

Kilde:

Vision Times

 

Author: Leserinnlegg

Denne kontoen benyttes kun for å publisere innsendte leserinnlegg.