EU vil som Sovjetunionen kolapse.

Nedturen til EU har for alvor startet med Brexit.

Brexit: EU – meningsmålinger er «FAKE» sier nederlandsk tv-vert til Farage. 

Den ledende akademiker Professor Gwythian Prins mener at på grunn av stadig større kompleksitet og innblanding, har fordelene med å være med i EU blitt mindre for EU sine borgere.

På grunn av dette var det mest hensiktsmessig å forlate unionen, ikke fordi de var » dumme eller kulturelt primitive rasister», men fordi de kan bestemme mer over seg selv utenfor enn innenfor EU, sa Prins.

Theresa May må bli tøffere med Brussel, mente han, fordi det er umulig å argumentere med pro- EU elitenes » kultlignende» agenda.

Han var en tid den afrikanse kolonitidens ekspert og historie og politikkveileder ved Univerity of Cambrigde, og er nå emeritus forkningsprofessor ved London School of Economics.

Professor Prins analyserte sammenbruddet av gamle imperier som Roma, Minoa og Egypt med en metode laget av den amerikanske antropologen Joseph Tainter for å vise sammenhengen når det som tidligere har fungert snur og går motsatt veg.

Relaterte artikler:

Europa må reformere’ Blair innrømmer at han er i mot Brexit

Makron til BLAME for blått pasningsavgjørelse? Tory utsteder kontraktvarsling

Mange borgere er blitt ignorert, mens EU unionen har presset på for å prøve å bli en superstat. Det er voksende anti-EU- følelser, inkludert Storbitannias Berxit-valg i løpet av denne tiden, hevder Professor Prins.

 

Det at borgerne avvises vil føre til en større rissiko for at EU opplever et sammenbrudd, mens prosjektet reagerer med ytterligere akselerasjon.

EU-eliten står på og nærmest mobber britene, og håper de blir så motløse at det virker avskrekkende på andre som eventuelt vil prøve å trekke seg ut av EU fra å gjøre nettopp det.

 

Prosjektet EU er 61 år denne måneden. Til sammenligning varte Sovjetunionen i 70 år. 

«Hovmod står for fall».

Brexit-news-latest-UK-EU