Ta pressestøtten fra de mediene som har unnlatt å skape debatt om FNs migrasjonsavtale.

Fraværet av debatt rundt den skjebnesvangre FN-avtalen om migrasjon, som regjeringen etter all sannsynlighet kommer til å signere under FN-møtet 10.-11. desember i Marrakech, er like vakuumaktig som den er avslørende. Dette dreier seg altså om en avtale som etter manges mening vil ha mer dramatiske konsekvenser for Norges framtid, enn både EU-avstemningen og den i ettertid påtvungne EØS-avtalen tilsammen.

En betydelig del av inntektene til de politisk korrekte og globalist-vennlige mediene er ikke betalt frivillig av det norske folk, men skviset ut med tvang i form av statlig pressestøtte og lisens. Dette begrunnet i at vi trenger en mediemangfold og en bred og uavhengig pressedekning i vårt såkalte demokrati.

Motivene for denne tvangsbetalingen høres vel og bra ut, men mekanismene som settes igang er noe annet. Det er latterlig åpenbart hvordan de mediene som mottar folkets penger på denne måten, forskjellsbehandler ulike politikere – ut ifra hvor ivrige de er på å dele ut mest mulig penger til disse globalistiaske og venstreorienterte mediene.

Det skal ikke mye våkenhet til for å få med seg at den politikeren som er mest ivrig på å dele ut mest mulig pressestøtte, Trine Skei Grande, blir behandlet med silkehansker og dyrket frem i media – som har gjort seg avhengige av pressestøtten – som «den gode», vi har friskt i minnet pressens tiårige fortielse av hennes perverse hyrdestund i åkeren, mens Fremskrittspartiet som fremstår som prinsipielle motstandere av slik støtte, langt oftere kategoriseres som «de onde». Nå er Fremskrittspartiet etter min mening langt mer globalistisk og innvandringsvennlige enn hva de gir uttrykk for, da de i nyere tid har betegnet seg selv som «integreringspartiet», altså de jobber hardt med å integrere inn mennesker inn i det norske samfunn – mennesker som de later som de ikke ønsker inn i landet i utgangspunktet. Dog de er negative til pressestøtte, og har dermed havnet i korgen med «de onde» i det norske skuespillet kalt «demokrati og uavhengig presse».

Uansett tatt disse gode og onde skuespillerne i betraktning, er det det norske folk som dette eliteorienterte og folkefiendtlige pressekorpset raner, bedrar og fører bak lyset.

Les også: I Desember signerer regjeringen FN-avtalen som blir Europas nådestøt?

Pressen som er så opptatt av meningsmålinger i hytt og pine, hvorfor ikke foreta en meningsmåling om folkets villighet til å betale pressestøtte? Det er mulig det er gjort i stillhet på ett eller annet tidspunkt, men jeg greide ikke å finne noe etter en stund med leting på Google.

Og når det en gang er slik at enkelte politikere kan kjøpe til seg popularitet med å vifte med mer penger til pressestøtte, og at disse pengene blir ufrivillig tatt fra folket – da er det den av folket betalte presse sin fordømte plikt å aktivt opplyse folket og skape stor debatt i god tid i forveien før våre sleipe ledere med Erna Solberg i spissen kan snike seg i skyggen bak folkets rygg for å signere en slik galskap av en avtale som Global Compact of Migration (GCM) er. Denne plikten har de så til de grader forsømt.

Dette er en avtale som vil ødelegge den europeiske sivilisasjonen slik vi kjenner den, men likevel har de greid å bruke kjendissladder, sport og annet for å overdøve og tie bort både debatt og kritisk tenkegang rundt den. Og slike fortjener folkets økonomiske pressestøtte? Nei og atter nei.

Stadig flere land har fått øynene opp for hvilken galskap denne avtalen innebærer, og har dermed trukket seg fra den. Og hvordan har denne skepsisen tvunget seg frem? Gjennom de respektive lands statsstøttede medier og MSM generelt? Nei, det er alternative medier som omtrent ene og alene har opplyst og advart sine nasjoners folk mot dette. Er det gjennom debatter og opplysning i de parasittiske og løgnaktive politisk korrekte medier argumenter for og imot denne vanvittige avtalen er drøftet? Nei, det er igjen alternative medier som helt uten fremtvunget pressestøtte har bygd og tilbudt arena og debattpaneler av folket og for folket i kommentarfelt, grupper i sosiale medier og streamede direktesendinger omkring i det globalist-herjede Europa.

Konklusjon: Ta fra disse folkefiendtlige og globalistiske lurendreierne pressestøtten. Husk det alternativer medier som med meget begrensede midler og ofte på gratis fritid har greid det de overbetalte globlaistlakeiene i massemedia ikke har greid/villet; å opplyse folket om GCM og skapt debatt.

Si opp ditt abonnement i de pressestøttede medier, og bruk heller pengene på å frivillig støtte alternative medier.

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.