Nå tyter møkka fram. De glade marxister fra ytterkanten. Og ja – det lukter mugg lang vei.

Meninger: Vidar Gustad:
Skribent Alternativ Media

Nå tyter møkka fram. De glade marxister fra ytterkanten. Og ja – det lukter mugg lang vei.

Fins det marxistisk grums i bagrunnen for Arild Rønsens uttalelser:

Fins det rasistisk grums i Fremskrittspartiet?

Det er gjengs oppfatning at marxister er noe helt annet enn menneskerettighetsforskjemere. Derfor får Arild Rønsen uttale seg i msm ( main stream media), mens Faktabasert info er non grata i norsk politikk. Rønsen har bakgrunn i AKP ml og har selv en aktiv fortid i RØD UNGDOM. Den røde arme var ikke mer suspekt enn at de tok livet av millioner gjennom å bruke staten som sitt redskap til sterk nedsettelse av livskvalitet, ytringsfrihet og frihet.

Så viser det seg gang på gang, at deler av bevegelsen har tilbedt alt annet enn rettferdig fordeling. Det kan høres fint ut når de tilber barn av regnbuen, men sannheten er vel ikke like rosenrød som den han liker å tro den er når han omtaler seg som kulturmarxist.

Kulturmarxist, det er hva jeg er; 
«I landet som styres etter kulturmarxistiske prinsipper, skal alle få dyrke den religionen de vil, leve vel med den hudfargen de er født med, i fred og fordragelighet med folk som ser annerledes ut. Og ellers være snille med hverandre. Barn av regnbuen.»

Hvor naiv går det an å bli? Arild Rønsen beskriver Hodne; 

«Du husker frisøren som ikke ville klippe ei dame som kom inn i hennes salong med hijab? Korrekt. Merete Hodne er navnet. Hun har vippa mellom Demokratene og Fremskrittspartiet, men er nå igjen medlem av Frp – fordi hun ifølge Rogalands Avis «har tro på Ketil Solvik-Olsen og Sylvi Listhaug».

Merete Hodne er i motsetning til Arild Rønsen en frihetsforkjemper. Hun tør angripe SHARIA der Arild Rønsen ber dem hjem på kaffe.  Det kan virke som om Arild Rønsen ønsker å sette et stempel på mange i FRP slik typiske antirasister gjør. Har egentlig Rønsen noen rett til dette. Er det ideologien muhammedismen han forsvarer? Det er nemlig den Merete Hodne angriper og er sterk kritisk til. 

Litt forenklet; 

ISLAM er gudetro og det er ikke alle som utøver SHARIA eller følger koranen. ( Viktig å skille her) !!!

Sharia kan tolkes forskjellig fra land til land og forskjellige «klaner»
Ikke alle hugger hender og steiner utroskap etc.

Sharia betyr ikke det samme som muhammedanismen, men er en viktig del av den.

Sharia er jo de totalitære ideologiske lovene til muhammedanismen.

Muhammedanisme = Koranen, Muhammeds liv og lære og sharia.

Muslimer som støtter sharia kalles muhammedanere
noen kaller dem islamister, men muhammedaner er mye mer presist.

Mange som kaller seg muslimer støtter ikke sharia.

Derfor skiller vi mellom muslimer og muhammedanere.

En muslim kan være en som kun tror på Gud.

En muhammedaner er som en nazist eller kommunist. De må støtte hele ideologien.

Arild Rønsen befinner seg på samme side som antirasistisk senter kan det virke. De som ganske opplagt var med å pushe denne hijab bærende kvinnen inn i salongen til Merete Hodne for å fremprovosere en reaksjon som ser ut til å skulle ville ødelegge livet til en kvinne med sterke meninger om en ideologi man med letthet kan samenligne med nazismen i ødeleggende kraft.

Alle burde lest «det koster å gå mot strømmen» . Da ville de sett hvor absurd det er å henge Merete Hodne ut som nazist. 

Det spørs om Arild Rønsen har lest den for han er for naiv til å kunne lese seg opp på den kritikken han nå utsettes for. Jeg tror ikke de andre nevnte i artikkelen er det heller, men de kjenner jeg ikke like godt. 

Du kan bestille boken til Merete Hodne;
Vipps 299,- til 41516033. Skriv adresse og om du ønsker den signert med en liten hilsen. FIN JULEGAVE! 

Skal vi la tidligere AKP ml ere definere hvem som er good or bad gjennom ordforurensing og snedig spill. Er det på tide å gi slipp på løgnerne på ytre venstre fløy?  Eller skal vi bare sitere Rønsen når han sier noe vettugt?

«Som Rolv Wesenlund i feriebiskop Fjertnes’ skikkelse sa det: – Skal vi gjenta det sammen, dere!?»

Avslutter med noen ord skrevet av mannen bak Faktasiden.no;

Marxistene  definerer kapitalister som «folk som har penger og ikke stemmer marxistisk» Mao om noen har penger og ikke støtter dem selv, så er de en kapitalist ifølge marxistene. Dersom de har penger som Støre, til og med bolighai. Da er de ikke kapitalist…Mao de har en bås der de putter alt de ikke liker i båsen kalles kapitalisme og denne igjen puttes i båsen rasisme fordi de bruker den rette streker. Nazisme og kapitalisme er «høyre-ekstremt» Dette er bare løgn alt samme ord-forurensning og tankefeil fra A til Å, Det er som å snakke med psykotiske mennesker. Ingenting er logisk. De diskuterer derfor aldri disse tingene. De svarer aldri. De driver hakk i plata samme løgn gjentasog de som går imot dem trues med vold. Det er som muhammedanere som støtter sharia. Drep drep. Aldri argumenter. Kommunismens historikk er derfor KUN DRAP