En grusom historie som bør vekke oss. Norge på sitt verste.

Emma og mamma forklarer hva som har skjedd i sitt grusomme møte med barnevernet. De har bittert lært gjennom sin sak hvordan systemet sluker en hel familie.  Deres sak handler ikke om omsorgssvikt på noen måte fra mor og søster.
En fars handlinger ble deres mareritt.

Denne saken har det meste. De rømte til Polen og det minner oss om Sije saken. Denne saken er enda mer pervers bokstavlig talt..
SE OGSÅ TEKST UNDER VIDEO 

Denne videoen ble i går delt under DAGEN SITAT. Den ble delt uten at jeg rakk å se hele.) NÅ har jeg det og er så rystet at jeg velger å dele saken med et litt mer » sjokkartet» bilde. Håper på forståelse om ikke tror jeg ikke du har sett videoen. DEN ER RYSTENDE!!

Videoen er veldig lang og derfor tror jeg mange avskrekkes fra å se den og tenker at det kan ikke være så ille. DEN ER ILLE. Den må ut til befolkningen. Dette er en kamp om liv og død. OG DET MOT det som fremstår som STATEN I STATEN.

Gå INN PÅ ALTERNATIV MEDIA FACEBOOK for å kommenere, liker og få mer spredning på denne viktige saken.  Det er endel slike saker som nesten alene burde felle denne » mafaien» Denne er en slik. NASJONAL OPPVASK! Husk det er mange saker. Veldig mange saker hvor systemet feiler.

Stå opp for Emma, lillesøster og mamma..

Se og del!


Emma Aurora Thomsen ( 15) skriver ; 
( noen små bagatellmessige endringer fra meg) 

Dette er en video mail og en direkte etterfølger av en lang mail jeg skrev til Statsminister, barne og likestillingsminister, fylkesnemnda, politiet, og alle vesentlig involvert i saken vår. Denne mailen sendte jeg 8/11 2018 hvor jeg fortalte hva jeg har blitt utsatt for både av seksuelle overgrep og vold og at jeg ikke klarer å leve med det lenger. 

Advokat har mast på politiet i åtte måneder for at jeg skulle få komme til et avhør og kunne bli ferdig og kunne begynne å jobbe meg fremover. Jeg skrev at hvis ikke denne mailen hjalp raskt iht omsorgssituasjonen for min lillesøster, så er jeg ikke i stand til å vente i  enda flere måneder. Da vil jeg gå ut i saken i media og ta kontakt med privat etterforskere for å gå til bunns i denne saken for å få frem sannheten.  

Nesten en måned senere fikk jeg et svar fra fylkesmannen om at barne og likestillingsministeren ikke kunne gå inn i enkeltsaker, men de sa at jeg var velkommen til en prat i Statens hus i Drammen om jeg kunne. Det for å ta en prat med de etter skolen . Det svaret ga meg nesten sjokk fordi i mailen de hadde fått stod det at jeg ikke har vært på skolen på et år pga min far og hans handlinger. Videre at vi hele 11 ganger I løpet av året har kontaktet barnevern,  skole og politi slik at de kan tilrettelegge for meg slik at jeg kan få begynne på skolen igjen og føle meg trygg. 

Alle instanser skyldte på hverandre og ingen tok ansvar. Først en uke før sommerferien ringte endelig barnevernet og ba min far holde seg unna skolen. Dette kunne de ha gjort umiddelbart i Desember og hele skolegangen min hadde vært reddet. 

Vi har også klaget til fylkesmannen 2 ganger i løpet av det siste året på hvordan saksbehandlere har oppført seg mot oss og at de har nektet oss å bytte saksbehandlere. Vi har  klaget på at barnevernstjenesten nekter oss å fortelle ting mens far bodde hjemme. Så jeg er både skuffet av det svaret jeg fikk av fylkesmannen over beviser for at de ikke har lest mailen min. Vi krever selvfølgelig et sette barnevern og er selvfølgelig ikke interresert i å snakke med fylkesmannen som jobber tett i tett med barnevernstjenesten i Drammen. Jeg skrev i slutten av mailen sist at jeg aldri kommer til å gi meg og kommer til å stå på og gå videre fra dag til dag fremover. Det helt til min lillesøster er tilbake sammen med meg og mamma. Jeg er en jente som holder mine ord. 

Her kommer en katastrofal forenkelse av hva jeg har opplevd med barnevernet i Drammen. Saken er så omfattende fordi bv har laget 10 000 av dokumenter i saken, hvorav det meste bare er «bull shit». Men dette er en strategi de må gjøre for å få dommere i retten til å ikke orke å gå igjennom alle dokumentene de sender inn, slik at bv som på landsbasis vinner 87% av alle saker føler seg garantert til å vinne denne. Det er et spill fra A til Å hvor bv er lederene, mens den stakkars familien sitter fullstendig fortapt og sjanseløse til å vinne over alle disse dokumentene som kreves at nemnda går igjennom på forhånd. 

Vi har bittert lært gjennom vår sak og skjønner svært godt hvordan hele dette bv systemet i Norge foregår og hvorfor man allerede i følge statistikken har tapt hele saken. Det som er annerledes med saken vår er at det IKKE handler om omsorgssvikt på noen måte. 

Den handler om en krig saksbehandlerene ønsket å starte med oss fordi vi satte ned foten og krevde å bli behandlet som mennesker etter lovverket. Når dette ikke hjalp så navnga vi  våre to saksbehandlere som dundret rundt på vinduer og vegger hjemme på huset vårt fullstendig uanmeldt. Vi gikk da ut med hendelsen og navnga den ansatte for uakseptabel oppførsel. 
 Da fikk vi beskjed om at vi hadde startet en krig med barnevernstjenesten. Det har vi også på lydopptak. Der forteller de at denne krigen er det dummeste vi noen gang har prøvd å lage. 

Fra denne dag gikk det fullstendig nedover. De skulle legge frem omsorgsovertakelsen uten engang å ha tilbudt oss et hjelpetiltak. Det var faktisk vi som kom med mange forslag om hjelpetiltak om hvordan vi kunne løse det. Hvordan vi kunne ha  et rolig,  godt og  ha et hyggelig samarbeid med barnevernstjenesten. Dessverre nektet de å gi fra seg saken. De krevde at de skulle fortsette å beholde saken vår og at det ikke fantes noe annen utvei. I etterkant forstod vi jo at ønsket var å ta hevn over mamma, mer enn å ha et hyggelig samarbeid med familien. I vår sak endte konflikten mellom meg, mamma og saksbehandlere med at vi ikke fikk noen form for hjelp eller forslag før de bestemte seg for å ta oss.