Det er vold mot ideologiske/politiske motstandere til regimet. Norge bør innføre ytringsfrihet.

Finansminister Siv Jensen (FRP) kommer med innlegg på FACEBOOK: 

«Sosiale medier er et stort fremskritt for ytringsfriheten og demokratiet. Likevel blir jeg noen ganger oppgitt og bekymret for retningen debatten er i ferd med å ta. Folk kalles det ene og det andre og skremmes fra å delta i debatten.

Derfor har jeg behov for å si ifra. Jeg aksepterer ikke at Lan Marie Berg sitt ufødte barn blir hetset, det er helt forferdelig. Jeg aksepterer ikke at landets statsminister kalles for landssviker eller at Tor Mikkel Wara trues og får vandalisert hjemmet sitt. Det er heller ikke greit at vanlige folk både i og utenfor FrP som engasjerer seg for en strengere innvandringspolitikk blir hetset og hengt ut som rasister og det som verre er. Ikke bare fordi det er feil, men fordi det ødelegger den offentlige debatten, det skremmer folk fra å engasjere seg og det er en trussel for demokratiet. «

https://www.facebook.com/Siv.Jensen.FrP/posts/10155913923281127

Innlegget har ført til reaksjoner. Vi deler reaksjonen til mannen bak Norges mest informative sider på svært viktige saker som avslører marxismen i Norge:

LESERINNLEGG: FAKTASIDEN.NO

Det med vandalisering av hjemmet er en fysisk trussel mot privatlivet og selvsagt alvorlig. Men det lavpanna idiotiske angrepet på barnet til Lan Marie Berg fortjener ikke omtale i det hele tatt. Det er ikke «forferdelig» fordi det kan ignoreres og skader ingen. Komplett idioti er ikke «forferdelig». Det som er forferdelig er fysiske angrep og trusler om dette. Politiet i dag angriper folk fysisk med brutal vold pga. deres meninger under dagens regjering. Dette er forferdelig og det er dette vi må stoppe. Det er politiets brutale vold mot meningsmotstandere som er en trussel mot demokratiet og IKKE idiotisk fyllerør på internet som kan ignoreres.

Vi som er liberale krever at regjeringen stopper fengsling og vold mot ideologiske/politiske motstandere til regimet og at Norge innfører ytringsfrihet. Folk er livredd for å si meningen sin av frykt for brutal vold fra politiet. Det hjelper ikke at antifa/tjen folket også i enkelte områder driver med fysiske trusler mot andre som demonstrerer på gata, selv om dette problemet er en liten bagatell sammenliknet med den brutal volden politiet utfører mot folk de ikke liker meningen til (og som i strid med marxismen).

Jeg har kontaktet Frp om dette skriftlig og muntlig men det skjer ikke mye. Nå skal det sies at den brutale politivolden jeg sikter til var ikke under Tor Mikkel Wara sin ledelse men forrige justisminister, slik at han kan ikke få skylda for dette når historien kommer ut offentlig og det skal jeg sørge for den gjør.Norge bryter menneskerettighetene og driver personforfølgelse mot mennesker som har meninger som er avvikende selv om man er saklig og ikke kommer med noe trusler.

Norge er i praksis et diktatur uten ytringsfrihet. Det spiller ingen rolle hva som står i lovene – det er hva som IKKE står i lovene som er problemet; Prinsipper for å sikre at vi kan si meningen vår uten å bli utsatt for brutal vold av politiet. Disse prinsipper eksisterer ikke i dag. Politiet har blitt gitt tyrannisk makt til å utøve vold mot enhver de ikke liker trynet på.

Kommenter og del gjerne fra: ALTERNATIV MEDIA FACEBOOK
Lik og følg oss også 


Her avslører FAKTASIDEN: