Rune Fardal og Familiekanalen har gjort en enorm innsats for å belyse problemene i barnevernet.


Noen utgjør en ekstra forskjell når de driver sin aktivisme. Rune Fardal og Familiekanalen har i en årrekke belyst et tema som viser seg mer og mer betent. Barnevernet peker på et alvorlig samfunsproblem og må ses i sammenheng med en rekke ulogiske beslutninger som synes å basere seg mer på ideologi enn sunt bondevett. Han sammen med noen andre aktivister har gått i bresjen for å vekke det norske folk. Dette kan få stor betydning når man nå angriper en Elite som virker å ha fått for mye politisk makt.  For har vi et demokrati når et helt barnevern kan utnyttes til å skremme folk fra å ytre seg?

Kommenter og del gjerne fra ALTERNATIV MEDIA FACEBOOK
Følg og lik oss så når også vi lettere ut.  Vi trenger ALTERNATIV(E) MEDIA(er). Vi driftes stort sett på idealisme.

 Her er en nylig video fra et møte med barne og likestillingsministeren;


Fint å se at Familiekanalen nå har fått en sponsor. Det er vel kanskje slike tjenester » gode krefter » skulle sponset fremover. Det meste av pengene spyttes vel inn i MSM mediene. Fint å se at noen går en annen vei. På sikt vil det nok lønne seg å støtte opp om Alternativ( e) Media(er):

Du kan hjelpe Familiekanalen ved å gi dem oppmerksomhet, dele og kanskje donere en liten sum. 

Med din støtte kan vi lage flere sendinger om menneskeretter, barnevern, domstoler og sakkyndige. Vi kan bidra til å avsløre de som står bak maktmisbruket mot barn og familier.

Konto er : 1210.23.07702
IBAN er : NO9512102307702
BIC : DNBANOKKXXX

Noen av de sakene vi i Alternativ Media har kjørt den siste tiden: