MSM medier eller Alternative Medier ?

Hva foretrekker du? For å forstå verden slik den er. MSM mediene eller Alternative medier? Svar på undersøkelsen og DEL gjerne så vi får mange kommentarer og svar. Det gjør du her:

ALTERNATIV MEDIA FACEBOOK; MSM ELLER ALTERNATIVE MEDIER?

Kommenter gjerne hva du synes om pressestøtten: I følge Wikipedia mottar norske aviser rundt 2 milliarder kroner, i tillegg mottar NRK over 4 milliarder kroner i lisensavgift fra alle som har fjernsynsapparat.

MSM mediene ( Representerer hva majoriteten av mediekonsumentene vil møte) De representerer de mediene som viderebringer rådende tanker, politisk oppfatning og påvirkning. Det er en konsentrasjon av medie eierskap. MSM mediene får ofte pressestøtte ( statstøtte)
Eksempler: NRK, TV2, VG, DAGBLADET, AFTENPOSTEN og de fleste lokalaviser osv.

Alternative Medier:
Alternative medier kan omfatte aviser, kringkasting, nettsteder og annet. De skiller seg fra etablerte medier når det gjelder innhold, utforming, produksjonsmåte, distribusjonsmåte eller forhold til publikum. Ofte ønsker alternative medier å utfordre myndigheter og makteliter, representere marginaliserte grupper og samarbeide med grupper med liknende mål.
Eksempler: Familiekanalen, Resett, Herland Raporten, Alterernativ Media, Rigths.

Author: Leserinnlegg

Denne kontoen benyttes kun for å publisere innsendte leserinnlegg.

2 thoughts on “MSM medier eller Alternative Medier ?

  1. Er rasande på hele NRK, det samme gjelder Aviser. Det er ikkje riktig at vi må betale for noe som Staten styrer og bestemmer, ka som er låv å legge ut av Nyheter og ka som skal sies. Samme med TV 2 og. Skal du få med deg skikkelige Nyheter må vi på dei utenlandske kanalene .På våre er det bare tull og løyn. De kan ta hele lisensen og stappe det opp ett vist sted. Fritt land og demokrati, tror eg ler meg ihjel..🤣🤣🤣😡😡🤮🤮🤮🤬🤬🤬.

Comments are closed.