Er litt moral dobbelt så bra som det å være dobbeltmoralist..

Meninger : Vidar Gustad : Skribent Alternativ Media

Dobbeltmoral er noe som selger i avisene. En politiker er svært utsatt for å bli hetset etter å ha gjort noe dumt. Jeg liker egentlig bedre politikere som har gjort noe dumt enn de som er plettfrie for mennesker gjør da stort sett noe dumt i ny og ne. Ikke det at jeg liker kriminelle handlinger, men jeg savner litt ballene i debatten og ikke alt dette fokuset på manglende moral.

Helt ærlig så fordrar jeg ikke når Petter Stordalen får uendelig med TV reklame i beste sendetid for å legge ut hvor bra Choice er når jeg vet at han er en av disse folkene som vil invitere halve jordkloden hit for å gi han selv bedre muligheter for å tjene penger på eiendom og få billig arbeidskraft. Fyren er et geni når det gjelder å få pr, men er ikke bilparken hans rimelig full og egentlig flyr han sikkert mye mer enn oss andre og det forundrer meg ikke om han av og til sniker seg opp på buisnissclass. Eller vent nå litt kjøpte han seg ikke et fly ?

Hvor ofte er det vi ikke hører om prester eller misjonærer som lever dobbeltliv. I gamle dager var det vel emmisærer som kom hjem til mor når far var på sjøen. Jeg er temmelig sikker på at mange av oss går og tror vi er sønn av en fisker, men i realiteten er det en viss sjanse for at vi er GUDS SØNN.

Nå er jeg ikke noe glansbilde og dess eldre jeg blir dess mindre får jeg lyst å vise at jeg er det… Fordi verden er så falsk – meg inkludert. Derfor håper jeg snart det kommer en ny type politiker. En politiker som sier det som det er. En politiker som hevender seg til Alternativ Media og forteller oss hva han har gjort, men at han innser at det er mange andre som han.

Vi har alle våre svin på skogen. Min er muligens større enn dine, men spar meg for din dobbeltmoral neste gang du fordømmer meg eller den første politikeren som virkelig vrir av seg sin egne svakheter for å kunne gå inn i politikken uredd og full av guts. Vi trenger noen nå som møter dette marxist feministisk kjøret, MEE TOO og alskens dobbeltmoralens voktere. Jeg er lei av det. Det trengs en motpol.

Treffer jeg en nerve hos mange når jeg sprer min vrede over dette eller er mine følelser i ubalanse med leserne?