«Folket» mot statsminister Erna Solberg.

De siste dagene og ukene har det rett og slett haglet med negative kommentarer på vår statsminister Erna Solberg sin Facebookside.
Jeg er rett og slett sjokkert, med tanke på hvor raskt hennes popluaritet har minket, og det så til de grader. Ikke fordi jeg ikke mener hun fortjener det, for det gjør jeg i aller høyeste grad. Det jeg er overrasket over, er at så mange av «folket» rett og slett har våknet opp av sin dyptliggende dvale.
Mange ble sinte da Aceravtalen kom opp som et spørsmål, enda flere da FNs migrasjon- og flyktingeavtale ble klappet frem og senere signert.
Etter min mening er det helt respektløst at Erna fremhever seg selv og sin politikk, mens en norsk jente er blitt regelrett halshugget på jihadistvis for bare få dager siden. Denne hendelsen ble det brukt noen få setninger på, der hun beskrev det som et meningsløst angrep hvor to unge kvinner mistet livet så altfor tidlig, og at hun håpet at de ansvarlige ble tatt og stilt til ansvar for sine brutale handlinger. Hun ville selvsagt ikke trekke noen konklusjoner, selv om det lå i kortene ganske tidlig at alt tydet på at dette var gjort på verst tenkelige IS-vis.
Torsdag 6. Desember 2018 stengte statsminister Erna Solberg veggen sin på Facebook for folkets egne innlegg, av den grunn at folk hadde publisert så mye trusler og sjikane der. Hun påstod at dette gjalt truseler og sjikane mot andre mennesker, men jeg så selv at det meste gikk på hvor missfornøyde folket er blitt av sin egen statsminister. Det var fortsatt mulig å kommentere på innlegg Erna selv hadde lagt ut.
Klart det er nok tøft for Erna å få så mye dritt servert, ingen mennesker liker sånne reaksjoner, og Erna er  jo først og fremst også et menneske. Det som er vanskeligere å forstå, er at hun ikke endrer sin kurs så lenge hun ser at hun jobber så helt imot folket, ikke bare et par stykker, men en stor masse, kanskje langt over halvparten av befolkningen, i disse dager?
I skrivende stund har  Erna Solberg 241 361 liker og 241 635 følgere på Facebook.
Det siste innlegget som handler om integrering gjengir jeg her:
Erna Solberg
28.Desember

«En av regjeringens viktigste satsinger er integreringsløftet. Det er gledelig å se at norskfødte med innvandrerforeldre gjør det vel så bra i utdanningssystemet som de norske. Men vi må erkjenne at vi ikke har vært gode nok på å få nyankomne asylsøkere ut i jobb. Det gjør vi nå noe med.»

Jeg har kopiert en del negative kommentarer på Ernas vegg. Velger å legge dem ut anonymt, selv om de fleste står frem med navn og bilde på Solberg sin Facebookvegg:

-Javel ja. Da må de først være interessert i å lære språket, og ikke få så mye penger og gratishjelp i hytt og pine. Ingen norske som får hjelp til hus, klær, leker og alt man trenger.
 -Er det bare meg,eller er det fler som blir kvalm av å se denne falske kjerringa?
 -Hvilken oppskrift har dere denne gang? Når alle andre tidligere har mislykkes, hva får deg til å tro at dere kan lykkes nå? Du tror ikke på dette selv engang, du prøver bare å overbevise dine velgere om denne fantasien.
-Hvis de får mindre nav penger hadde de vært nødt til å jobbe. De er bare glad de slipper å jobbe. Tror ikke regjeringen har kontroll på de i det hele tatt.
Helt utrolig å se så mange sinte mennesker på statsministerens vegg.Tror det er på tide at du trekker deg som statsminster Erna Solberg. Tenk å være så lite likt, og likevel nekte å innse realiteten. Til og med jeg hadde tro på deg i starten. Nå viser du ditt sanne jeg og hvilken globalist du er. Du er ikke folkets statsminister, du er folkets fiende, og det må du bare innse.

Her snakker Erna om eldreomsorg:

«God eldreomsorg engasjerer over hele landet. Regjeringens eldrereform handler om mer enn sykehjem. Den skal sikre at eldre får god omsorg og en verdig alderdom, uavhengig av hvor de bor. Alle kommunene må nå lage planer for hvordan de skal følge opp reformen.»

Kommentarer fra folket under her:
-Men dette gjelder ikke dusjing, personlig oppfølging, næringsrik mat og riktig medisinering. For DET er det jo ikke penger til! 
-Ja du sikrer de eldres fremtid og helse ved å kutte pensjoner og spre pengene rundt i Afrika. Og på toppen den migrasjons avtalen og bøddlene som skal beskyttes.
 -Benytt tiden Erna …. du blir aldri statsminister igjen.
-Mye viktigere med ulovlige innvandrere du syr puter under arma på eller? Du skjønner det at folk er møkk lei deg sikkert. Du er en korrupt kriminell. Når syns folk det blei greit? Såfall sier det sitt om saueflokken.
Det finnes på tusenvis av kommentarer på alle hennes innlegg, og den siste tiden har det vært langt mellom de positive kommentarerene.
Det kan ikke være lett å være statsminister i en tid da folket reiser seg mot den korrupte eliten i landet med statsminister Erna Solberg i spissen.
Kilde:
%d bloggere liker dette: