Derfor er Erna Solberg livredd for spredning av Marrakech-videoen.

Etter de groteske mordene på en norsk og en dansk jente utenfor Marrakech er det lett å få inntrykk av at Erna Solberg, MSM og resten av det globalistiske regimet er mer opptatt av å være bekymret for at videoen hvor de muslimske terroristene skar hodet av en av jentene blir sett av mange velgere, enn at den altfor lite opplyste migrant-avtalen, som nettopp i Marrakech ble undertegnet eller rettere sagt «tilsluttet» av det norske globalistiske regimet, skal føre til at ytterligere flere norske jenter i tiden fremover får hodene skåret av også i Norge.

Erna Solberg er ikke på noen som helst måte ansvarlig for eller har skyld i det muslimske terrordrapet på de to jentene. Jentene hadde på eget initiativ oppsøkt både landet og området, og manøvrerte seg selv slik at de satte seg i fare, kanskje på grunn av farlig idealistisk globalistisk tankegods om at alle er like snille og at mennesker som dette ikke er farligere enn nordmenn flest, fordi alle er bare enkeltindivider og skal ikke bedømmes i grupper, ikke sant?

Les også: Den 10. Desember 2018 signerer Norge avtalen… Åpne Grenser!!!

Jeg hadde selv ikke noen som helst lyst til se å videoen som Erna Solberg advarer mot å spre, men måtte tvinge meg til det på grunn av min funksjon her på Alternativ Media, og fordi jeg må vite hva jeg snakker om når jeg kritiserer Erna for hennes påståtte «omtanke» for de pårørende og hennes påstand om at å spre denne videoen bare hjelper terroristene.

Jeg legger ikke inn videoen i denne artikelen. For det første for å ikke spekulere i flere besøks klikk på jentenes bekostning. Og for det andre fordi den er enkel å finne for de interesserte med et enkelt Google-søk.

Uten å gå i blodige detaljer grep videoen meg kort sagt på denne måten:

En av jentene ligger på bakken i bare trusa med buksen dratt av. Hun ligger på magen uvitende om at en av de muslimske terroristene skal begynne å skjære av henne hodet. Hennes oppmerksomhet om hva som skal skje avsløres i et høyt «Au!» Og det er akkurat det som griper sterkt i mine instinkter, mitt instinkt som far, mitt instinkt som mann, mitt instinkt som beskytter og mitt instinkt som nordmann.

Les også: I Desember signerer regjeringen FN-avtalen som blir Europas nådestøt?

Det var ikke bare et hvilket som helst «au!» i smerte, ikke et «auch!», «Aaahh!» eller «iiike», men et skandinavisk og nordisk «au!» av den typen jeg har hørt flere ganger gjennom hele livet. Det var et «au!» på akkurat den måten som små norske jenter lager når de faller av sykkelen under første forsøket uten støttehjul, når norske gutter treffer tommelen når de låner pappas hammer, når kompisen har kilt fast pungen i glidlåsen, når hvem som helst kliner lilletåa i det forbannede bordbenet og når lillebror får vondt av at storesøster lugger han. Det var vårt «au»! Det var mitt «au!». Det var et nordisk «au!» som vi alle kjenner. Resten av videoen er bare grusom – mer er det ikke relevant for meg å si i denne sammenheng. Selvfølgelig er det like ille om hvilke som helst jenter med hvilken som helst etnisitet blir brutalt voldtatt og skjært hodene av, men det er nå engang slik som beskrevet at naturen styrer våre reaksjoner og følelser – noe som jeg også antar at skremmer globalisten Solberg.

De muslimske terroristenes hensynsløshet, grusomhet og ondskap kjenner ingen grenser. Ikke bare likviderer de folk som ifølge deres menneskeverd er skitne og mindreverdige, men de later til å besette en glødende sadistisk glede av å gjøre ting på verst mulig måte. Den bestialske gruppevoldtekten og slaktingen av jentene er en ting, men noen muslimer som sympatiserer med disse morderne har i tillegg sendt videoen til de pårørende gjentatte ganger og uttrykt glede og fryd over hva som har skjedd.

Erna Solberg er ikke ansvarlig for denne hendelsen, men er en av de absolutt hovedansvarlige for at dette kommer til å skje i økende grad her hjemme. Kun noen timer før disse grusomhetene rammet våre jenter og deres familie og venner, gledet Erna seg over at hun har sammen med både massemedia og samtlige politiske stortingspartier, greid å i månedsvis unndra det norske folk for opplysninger og informasjon om at regjeringen vil bryte blant annet paragraf 1 i grunnloven og tilslutte seg FNs nye migrant avtale, en avtale som ironisk nok ble tilsluttet i Marrakech i nesten samme stund som Marrakech-mordene.

Les også: Vær obs! FNs flyktningeavtale er verre enn Migrasjonsavtalen – begge til signering i desember.

Det er summen av dette og symbolikken globalisten Solberg er livredd for. Hun er selvfølgelig sleip og hensynsløs nok til å skyve jentenes pårørende og deres hensyn foran seg som skjold, men all logikk tilsier at det hensynet ikke er reelt. De pårørende har allerede fått tilsendt videoen flere ganger, og om de har greid å unngå å se den da – noe som jeg antar er vanskelig å unngå, da det naturlig nok vil dukke opp et håp om at det vil sette igang en sorgprosess, bidra til å danne et punktum og i tillegg til at uvissheten om hvordan videoen ser ut kan sette igang en livslang kvern av vonde fantasier om hvordan deres kjæres siste minutter og sekunder opplevdes – så greier de å unngå den om den spres ytterligere.

Erna Solberg er livredd for at alle andre som ser videoen skal oppleve det både jeg og garantert hun også opplevde, den vonde og ekte følelsen av at det var vår jente, vår sunne norske og gode jente som ble drept.

Hun ble drept av en type folk – jeg stopper litt der. Ikke alle muslimer er terrorister og den regla der kan jeg, og er klar over. Jeg har flere muslimske venner selv som synes dette er motbydelig, så la oss ikke avspore i den retningen der – som etter Global compact migration (Migrant-avtalen) får fritt leide til Norge. Hadde denne avtalen vært undertegnet la oss si ett år tidligere, har disse forferdelige folkene kunnet bosatt seg i Norge og fått umiddelbart alle de rettighetene vi nordmenn har strevd og jobbet hardt for i generasjoner for å opparbeide. Det er uante mengder med slit og på tusenvis av skandinaviske «au!» som er betalt for at vi har arbeidet frem vår egen velferd. Og med den forræderske avtalen med FN som Erna Solberg har jublet fram, så blir det bare for disse ondskapsfulle haterne å knipse og si at de vil bo i Norge, og så har de ifølge den avtalen krav på det og i tillegg får hjelp og en sikker rute å reise etter – dette også nedtegnet i avtalen. Om avtalen tidligere hadde kommet i kraft har de i prinsippet kunne drept de samme jentene om de overnattet i naturen her i eget fedreland på akkurat samme måte. Og det er akkurat det som kommer til å skje i fremtiden, nettopp på grunn av denne avtalen som ble tilsluttet nettopp i Marrakech.

Det er den symbolikken og selvfølgeligheten Erna Solberg er livredd for at flertallet av nordmenn skal få med seg. Hadde hun vært bekymret for at terrorister blir hjulpet, så hadde hun da ikke i anstendighetens navn vært så ivrig på å få – i mest mulig stillhet – undertegnet den avtalen.

Jeg sier ikke at jeg oppfordrer folk til å spre videoen, men om flertallet ser den, så vil det garantert øke viljen i folket til å begynne å seriøst beskytte grenser, folk og fedreland. Det vil øke folks bevissthet om at selv om ikke alle muslimer er blodige terrorister som følger Koranens voldsoppfordringer, så vil et totalt frislipp av migranter inn til landet, sette porten vid åpen for slike brutale, sadistiske og hensynsløse svin som drepte våre to skandinaviske jenter, og det på tusener av dem som får gå rundt med hatet sitt mens de tygger på vår velferd.

Mordene i Marrakech et forvarsel for hva som vil skje i stor skala i Norge på nettopp på grunn av Migrant-avtalen som ble undertegnet i Marrakech.

Det er akkurat den koblingen Erna Solberg er livredd for at folk skal se. «AU!».

Benytt gjerne vårt kommentarfelt.