Merete Hodne byr på kaffe. Comeback Hårdesign legges ned.

Meninger: Vidar Gustad: Skribent ALTERNATIV MEDIA.

Hennes frisørsalong har blitt utsatt for hærverk. Eggkasting. Ruter knust av stein. Stein og eggkasterne var ungdommer som trolig er hjernevasket av «politisk korrekte voksne». Ungdommene var bare 15 – 16 år.

Hun har blitt kalt for nazist av voksne » humorister» for sitt engasjement for å stoppe voldelig ideologi. Såkalte humorister som ikke ser galskapen i voldelig ideologi og som ler av dem som vil stoppe galskapen.

Hun er i ferd med å miste alt hun eier, men kjemper videre. Hun ble norgeshistoriens(?) mest kjente frisør for å stå opp for sine meninger. Hun har blitt et symbol for sine ytringer og nå ytrer hun seg for å få jobb. Vi snakker om Merete Hodne.

Nå må JÆRBUER – ROGALENDINGER og resten av NORGE dele Meretes jobb flørt. Gi Merete en sjanse for hun er en av de viktigste frihetskjemperne i landet
.

Den motstanden hun har fått er URETTFERDIG og selv om hun får mye støtte bør denne støtten nå komme i form av at hun får hjelp av noen som sitter på muligheter for å gi dama en jobb. Det er i ferd med å bli slik at folk støtter henne mer enn de som hater henne.

De som kaller henne nazister er selv de som nå blir stemplet for å for å fronte negativ ideologi ( marxisme). Enten de gjør det primært eller sekundært fordi dem er så PK at de ikke ser muhammed for bare trær. Din bedrift kan være stolt av å ha Merete der og jeg er sikker på at hun er en invistering i fremtiden.

Carpe Merete før noen andre gjør det. DIEM blir ikke den samme uten… husj det fikk meg til å tenke på VG. Tenk heller på ALTERNATIV MEDIA.

ALTERNATIV MEDIA PÅ FACEBOOK.

Tenk utenfor boxen og ansett MERETE HODNE – Frihetsforkjemperen som angriper MARXISMEN, ideologien muhammedismen og ja NAZISMEN.

For de som ikke kjenner saken har Merete :

Hva fikk meg til å skrive denne teksten? Jo det var med bakgrunn i at Merete Hodne la ut følgende tekst på Comeback Hårdesigns Facebook sider:


«Godt Nyttår alle sammen 🙂

Jeg har offisielt nå lagt ned salongen. Leiekontrakten varer ut Februar, så det kan fortsatt være mulig å komme innom på en kopp kaffe, siden jeg kommer til å bruke salongen som kontor mens jeg søker jobb og skriver for Alternativ Media.

Tusen takk for meg. Det har vært godt 10 veldig fine år sammen med mange kjekke mennesker. Jeg er veldig takknemlig for at jeg kan se tilbake på denne tiden med stor glede og stolthet over det jeg tross alt har fått til. Dere har alle lært meg mye, og det å få jobbe så tett innpå andre mennesker er etterhvert blitt et privilegium i dagens samfunn.

Jeg ønsker å jobbe med mennesker fremover for jeg har mye mer å gi. Jeg har lyst å ha rettigheter som en ansatt fremover, og så lenge en ikke kan få i både pose og sekk må en velge.

For meg er det viktig å stoppe mens leken fortsatt er god, og at jeg har muligheten til å velge en kontrollert avvikling selv. 

Det er flere grunner til at tiden nå er inne.

Håper jeg møter dere alle på andre arenaer fremover. Det er mange av dere jeg kommer til å savne sårt.

Klem fra Merete.»

Forøvrig tror jeg det blir dårlig med kaffe fra og med den 18 februar. Rettssaken starter da..


PS : Denne teksten er skrevet fra hjertet fordi jeg har sett inn i Meretes kamp og sak.

Hun er en viktig bidragsyter for Alternativ Media og jeg synes derfor at denne plattformen er et godt sted å dele hennes ønske om jobb eller hennes ytring om at hun vil ha kaffebesøk.

Så får jeg heller tåle litt kjeft om det skulle vise seg at det var en dårlig ide..

Author: Leserinnlegg

Denne kontoen benyttes kun for å publisere innsendte leserinnlegg.

1 thought on “Merete Hodne byr på kaffe. Comeback Hårdesign legges ned.

 1. Det har vært mange innlegg om Islam er, og hva Koranen sier. Hovedbudskapet er at hvis muslimer kommer til makten gjennom demokratiske valg, så er det ikke dine hyggelige muslimske venner som bestemmer. Det er imamane, og de følger koranens ord.
  Derfor er det viktig at vi leser koranens ord.
  Det er den eneste måten å lære deres lovverk på.
  Særlig vi som ønsker likestilling mellom kvinner og menn bør lese avsnittet der Muhammad sier at en mann er verd to kvinner, i alle livets situasjoner.
  Våre hyggelige muslimske venner sier at de er godt integrerte i det norske samfunnet, og ikke lever etter hva Muhammad sier.
  Men det er imamene som vil bestemme. Imamene sier at alt som står i koranen er like viktig. Imamene sier at det som står i koranen ikke skal tolkes. Det skal forstås bokstavelig.
  Derfor er det viktig at du søker på koranen på internett, og leser litt.
  Bla deg frem og tilbake, les litt her og les litt der.
  Et siste spørsmål her:
  Hvorfor tror du at muslimene, også dine hyggelige muslimske venner, ikke oppmuntrer noen av oss til å lese i deres «Koranen – Livets bok»?
  Les, og finn ut!

Comments are closed.