Kvinne knuste nesen på afghansk migrant som tafset henne på rumpa.

Østerrike: Ifølge den østerrikske avisen Heute, fikk en afghansk migrant sin nese knust av den unge kvinnen han begikk uanstendig tafsing på.

Hendelsen skal ifølge det østerrikske politi ha funnet sted utenfor Wiens rådhus klokken 01.30 nyttårsaften. Afghaneren hadde gått rundt og tafset på rumpene til flere kvinner, men fikk erfare at han valgte feil kvinne å fornærme da han begynte å tafse på en 21-årig sveitsisk kvinne.

I refleks og en porsjon sinne dro slo hun til så hardt at migrantens nese ble knust. Han ble anmeldt til politiet før han ble fraktet til sykehuset for behandling.

Ifølge Heute er også kvinnen anmeldt, mistenkt for overfall. Det er fremdeles uklart hvordan saken arter seg videre, da den unge kvinnen fløy tilbake til Sveits på onsdag.

Del gjerne saken.

Author: Ronny Rønning

Tradi-journalist for Alternativ Media

7 thoughts on “Kvinne knuste nesen på afghansk migrant som tafset henne på rumpa.

 1. Blir denne kvinnen tiltalt for noe så har en demokratiserte seg vekk fra demokratiet…noe som er tilfelle i mange av disse Bananrepublikkene i EU `…

 2. Det står i Bibelen at man skal snu det andre kinnet til – i dette tilfellet må det da bli den andre rumpeballen … Tafser afganeridioten på den, kan hun slå han paddeflat, for DET sier bibelen intet om.

  1. Vende det andre kinnet til var Jesu råd til jøder under kommando av en okkupasjonsmakt som ifølge den tids koder hadde rettighet til å straffe og kreve.
   Gyldigheten i dag er hvis man er under samme forhold.

  2. Disse versene i Bibelen hvor Jesus lærer bort ikke-vold blir sjeldent forstått.

   Når Jesus sa at «dersom noen med sin høyre hånd slår deg på ditt høyre kinn» – så viste Jødene at Han snakket om Romerne. De hadde lov til å straffe ikke-romerske borgere ved å slå dem med baksiden av hånden på deres kinn – én gang.

   Jesus lærte at dersom noen ble urettferdig behandlet så skulle de vise trass ved å lokke Romerne til å begå en ulovlighet ved å slå én gang til. Derfor sa Han : «så vend ham også det andre kinnet» !

   En Romer hadde lov til å ta kappen fra en ikke-romer dersom han frøs – men han hadde ikke rett til å frata noen flere klær. Derfor sa Jesus at de skulle vise trass – og lokke Romerne til å bryte deres egne lover ved å «gi fra seg også sin skjorte.»

   Romere på reise hadde lov til å ta med seg folk som veivisere – men bare for én mil.
   Derfor sa Jesus likeledes at de skulle vise trass på samme måte og få Romerne til å bryte sine egne lover ved å gå med dem to mil.

   Dette var alle eksempler på ikke-vold.
   Gandhi i India sa at han hentet sin inspirasjon fra Jesus da han startet sin ikke-voldelige bevegelse mot Britenes okkupasjon og herredømme i India. Det endte med at Britene trakk seg ut og ga landet tilbake til Inderne !

Comments are closed.