Dårlig oppmøte av politikere og presse når det kommer til menneskerettigheter.

Delta i Alternativ Medias meningsmåling på FACEBOOK
Trykk på blå link for å delta.


DÅRLIG OPPMØTE AV POLITIKERE OG PRESSE NÅR DET KOMMER TIL MENNESKRETTIGHETER

De norske myndighetene har grunn til å frykte hva som lekker ut fra et møte om menneskerettighetene i Oslo Fredag 4. Desember 2018.

Marius Reikerås raporterer om et hyggelig møte med visepresidenten i det rumenske parlamentent, Ben – Oni Ardelean, I Oslo igår.

Ardelean var initiativtaker til resolusjonen «Striking a balance between the best interest of the child and the need to keep families together«.  Dette skjedde i kjølvannet av Bodnariu-saken i 2016, og med 43 mot 2 stemmer ble resolusjonen vedtatt i Europarådet den 28 juni 2018.

I en kommentar til Alternativ Media sier Reikerås: « Det har vært svært gode samtaler om viktigheten av å oppretholde det internasjonale presset på Norge.»

Vi som følger barnevernet merker for hver uke hvordan trykket holdes oppe og at mange flere kommer til å ser og ytrer motstand mot hva som skjer. Når rettssystemet er vilkårlig er vi ikke en nasjon som omfavner menneskerettighetene. Vi snakker her om det mest sårbare vi har. Barna våre. Det begynner å sige inn.

Reikerås har også gjort seg noen refleksjoner:

«En rekke norske og svenske toppolitikere og menneskerettsadvokater reiser til Polen for å debattere polske brudd på menneskerettene.

Et slikt scenario ville garantert skapt offentlig interesse i Polen.

Men så er det det motsatte som skjer:

Visepresidenten i det rumenske parlamentet, medlemmer av det polske parlamentet, medlem av Europarådet samt en rekke polske menneskerettsadvokater, kommer til Norge for å diskutere alvorlige menneskerettsbrudd. 

Begått i Norge!

Og hvor de har brukt år på å dokumentere dette gjennom en snart ferdigstilt rapport.

Men hva skjer?

Ingen norske politikere tør møte til debatt og rikspressen er fullstendig fraværende. «

Det mest oppsiktvekkende for mange er kanskje denne uttalelsen..

«Da har jeg fått bekreftet at Norge har truet med å kutte økonomisk støtte, til land som kritiserer Norges brudd på menneskerettene. «

Husk å delta på meningsmålingen.

Vi er idealister og har ikke samme inntjening støtte som mange av MSM mediene. Bidra ved å dele, liker eller kommenter. Gjør det gjerne gjennom meningsmålingen!

Dette var MENINGER fra Vidar Gustad: skribent Alternitiv Media.