Prest banket opp av syriske flyktninger i Athen.

Foto: Oleksandr Pidvalnyi. Illustrasjonsfoto.

En gresk ortodoks prest har blitt banket opp av to syriske flyktninger i Athen. Ifølge den greske avisen Proto Thema skjedde angrepet utenfor St. Nicholas kirke i Athen.

Forløpet til dette brutale overfallet fra de to mennene som angivelig har søkt trygghet i prestens fedreland, var at han hadde påpekt at deres motorsykkel stod ulovlig parkert utenfor kirken. Dette tålte ikke flyktningene, og dermed begynte begge å slå løs på presten.

Politiet har til nå arrestert kun én av overfallsmennene som forårsaket at presten ble skadet etter angrepet.

Dette føyer seg inn i rekken av en sterk økning i vold fra migranter og flyktninger mot grekere etter at Hellas ble etter migrantflommen i 2015/16 en av de desidert hardest rammede landet av påtvunget masseinnvandring og multikultur.

Når du deler våre artikler bidrar du i kampen mot politisk korrekt massemedia.