Rådhus i Frankrike forsøkt stormet av gul vest opprørere.

Oppgjørets time nærmer seg for en skjelvende globalistisk elite i Europa. I den niende helgen på rad demonstrerte mer enn 84.000 mennesker i flere franske byer. Og i Nimes var de gule vestene i ferd med å storme rådhuset. Det globalistiske regimets styrker stanset stormingen med å spraye opprørerne med tåregass.

De gule vestenes anti-globalistiske opprør sprer seg nå omkring i Europa og det er lite som tyder på at aksjonene vil avta av seg selv. Hardest går det for seg i Frankrike, hvor opprøret først startet. Og den gule snøballen ruller videre i de største byene, men begynner også å tilta i stadig flere byer. I Nimes fikk eliten en forsmak på hva som venter dem da de gule massene begynte å storme rådhuset. De er ikke lenger trygge i sine kontorer der de sitter og smisker til seg posisjoner i den globalistiske pyramiden, men innser antagelig for alvor at det er ingen umulighet for folket å storme bygninger, dra de ansvarlige ut på gaten og stille dem til ansvar for deres svik.

I Paris tok regimets styrker i bruk både vannkanoner og tåregass for å stagge folkets vrede. 156 opprørere ble arrestert bare i Paris, og det meldes om arrestasjoner over hele landet.

I Bourges ble det også meldt om sammenstøt da over 5.ooo gule vester var i aksjon.

Nord for Paris greide omkring 1.000 opprørere å trenge seg inn til hippodromen i byen Chantilly nord for Paris, og forårsaket store forsinkelser av hesteveddeløpene.

Det later til at de gule vestene ikke gir seg før Macron går av. Spørsmålet er hvor lang tid tar det før Macron innser folket vilje, og ytterligere hvor lang tid før han respekterer deres vilje. Historien har tidligere vist hvor stygt det kan bli når uønskede og maktsyke statsledere anser sitt eget ego som viktigere enn folkets vilje.

Historien har også vist at slike undertrykkende despoter alltid taper, om det så må bli veldig blodig først.

Når du deler våre artikler, bidrar du med å bekjempe de statstøttede mediene.