Når multikulturens terror ankommer Norge, vil ikke din «gode» politiske korrekthet skåne deg.

Du som tilhører de gode og politisk korrekte: Hvordan skal du takle det? I årevis har du og alle dine meninger sirklet rundt godhetens avgud, hvor du har danset rundt sammen med alle som tenker likt med deg, og med likt med deg menes helt likt. Mens dere i transe har danset euforisk i takt, har dere ropt de nøyaktig samme slagordene, frasene og stilt de samme spørsmålene; «det er ikke alle innvandrere som er kriminelle», «menneskets opprinnelse er fra Afrika», «hvor lenge må du bo i Norge for å være nordmann?», «kan du definere norsk kultur?», «Norge trenger innvandring for å sikre velferden» og ikke minst «Breivik er norsk».

 

Det har føltes så godt. Du har danset i fellesskap rundt godhetens avgud sammen alle de andre som har ment nøyaktig det samme som deg. Ikke ett ords avvik har det vært i hverandres meninger. Oppildnet av hverandres berusende fritak fra egne refleksjoner har dere danset rundt og mottatt stensilerte meninger og fraser som dere har ropt i en entusiastisk takt. Du har solet deg i de godes anerkjennelse når du har pekt ut rasistene og de intolerante som ikke har vært villige til å motta det gode budskapet i stensilert form, og kastet all slags demonisering mot dem. Du er den gode, de er de onde. Så enkelt og flott har det vært.
Du har vært så trygg, og Norge er et trygt land. Det har vært så trygt her at som danseren rundt den gode avgud mener du, eller rettere sagt mener dine reflekser, at alle som vil må få bo i Norge. Selvfølgelig må de få det. Når du har danset rundt godhetens avgud sammen resten av menigheten, har dere gjentatt så mange ganger at alle mennesker er like snille, og at råtne epler finnes i alle kurver. Det må jo være sant, hvis ikke har dere ikke sagt det så mange ganger, vel?

 

Utenfor Marrakech ble to flotte nordiske jenter brutalt drept og fikk hodene skåret av. Ironisk nok skjedde dette i samme område og nøyaktig i de dager regjeringen omtrent i stillhet og bak folkets rygg tilsluttet seg en migrant-avtale som mange mener vil åpne våre grenser på vidt gap for nettopp slike mennesker som bestialsk drepte de to jentene. Disse flotte jentene ble drept av menn som ikke kjente dem, men valgte dem som ofre på grunnlag av lys hud og frigjorte kvinnelige antrekk. Slike mennesker vil strømme inn til Norge i enorme mengder fremover. Til din by, bygd, nabolag, blokkoppgang. Du vil har dem rundt deg på gata, på bussen, på kjøpesentre, langs dine barns skolevei og i din lokale nærbutikk.

 

Spørsmålet er; hvordan skal du og dine gode dansere takle dette? Nylig ble en ung kvinne brutalt knivstukket på en Kiwi-butikk i Oslo av en person som i media omtales som «russer». Han kommer fra den russiske republikken Basjkortostan og er nok neppe den type etnisk russer som media ønsker at vi skal se for oss, men er etter alle fordomsfulle solemerker rammet av det samme tankegods som morderne fra Marrakech.

 

Så hvordan takler du dette i praksis da, vår dansende venn? Med alle versene fra de gode globalistenes dans rundt godhetens avgud rungende i hodet er det ikke lett å reflektere og tenke selv. Når du står i køen på Kiwi og ser en mann stille seg bak deg, en mann du antar ifølge utseendet er fra de omstridte områdene hvor mange har fått hodene skåret av som følge av middelaldersk ideologisk tankegods. Vil du da føle den samme tryggheten? Vi bor jo i Norge, og Norge er et så trygt land at absolutt alle i hele verden må få lov til å bo her. Også han mannen i køen bak deg på Kiwien. For han er nordmann like mye som deg, ikke sant? Alle som bor i Norge og identifiserer seg som nordmenn er nordmenn, det har du gjentatt og stensilert lært. Eller vil du tenke som de fordomsfulle rasistene som du og dine gode venner har hatet om kapp for å rage høyest mulig på godhets-stigen? Vil dine naturlige instinkter alarmere deg en smule? Eller kanskje du bare slapper helt av her i trygge Norge uansett, fordi Anders Behring Breivik er norsk, et argument du har brukt ustanselig for å åpne grensene på vidt gap.

 

Hva vil veie tyngst når dette begynner å dra seg til? Dine innøvde slagord og fraser, eller vegringen mot å kjenne et kaldt knivblad skjære seg gjennom halsens hud, luftrør, blodårer og nervesystem før du i din dødsangst ikke er i stand til å hyle èn lyd fordi hals og lunger er fylt med blod? Vel, du må huske på å ikke bli som de du hater nå. Ikke bli fordomsfull og bedøm noen etter utseendeet eller antagelser. Du rykker ned på godhetens rangstige om du gjør sånt. Men om du tenker på denne måten, hold det hemmelig. Og om du føler deg skitten og høyreekstrem etterpå, dra bare hjem og skriv på Facebook noen krasse ytringer mot Trump, hvite menn og høyrepopulisme, så føler du deg bedre.

 

Du kan alltids trøste deg med at nordmenn har også drept med kniv, men tror du helt på deg selv? At det blir det samme beskjedne og tilfeldige omfanget hvor en sjelden gang en sjalu ektemann dreper sin kone i fylla på grunn av sjalusi, et oppgjør i et lite narkomiljø? Eller blir dette en mer systematisk hverdagsterrorisme, hvor elementer i det nye norske samfunnet er marinert av et ideologisk tankegods som får dem til å jakte sine knivofre, rasistisk basert på utseende som lys hud og frigjort kvinnelig antrekk?

 

Norge forandrer seg min venn, og det er nå opp til deg hvordan du takler dette. Jeg antar du er verdens lykkeligste menneske for tiden. Du og globalistene får det som dere vil. Nasjoner, suverenitet og grenser brytes ned i raskt tempo. Takket være Migrant-avtalen som ble tilsluttet i Marrakech, vil det kry av slike hverdagsterrorister i Norge snart.

 

Jeg tror du vil takle dette svært bra, for husk: Anders Behring Breivik er norsk.

Når du deler våre artikler, bidrar du med å nedkjempe massemedias vrangforestillinger.