Italias grensekontroll en suksess – 95% nedgang i migrasjonen.

Mens politikere i vårt globalistiske regime drøvtygger på floskler og rauter om at «det er ikke mulig å stenge grensene», motbevises dette av italienernes helt og redningsmann, innenriksminister Matteo Salvini. Erna & co sine løgner drukner i fakta som viser at Salvinis Italia har begrenset migrasjonen med hele 95% sammenlignet med samme periode i fjor.

I januar 2018 ankom det ifølge offisielle tall 3.176 ulovlige migranter. Italia led da under Det Demokratiske Parti sin ledelse og løgner, som fortalte at de jobbet aktivt med å redusere antall innkomne ulovlige migranter.

Det råder ingen tvil om at størsteparten av æren for nedgangen nå tildeles Salvini. I fjor kalte han det NGO-båtene drev med for ren taxi-virksomhet, og fortalte at de ikke lenger var velkomne til å slippe av migranter i Italias havner.

Etter utgivelsen av de siste statistikkene kunne Salvini stolt si at «For første gang er det flere returer enn ankomster». Etter å ha stengt havnene for globalisenes invasjon av ikke-vestlige ulovlige migranter har den italienske regjeringen også fokusert seriøst på deportasjoner – noe som åpenbart har medført suksess.

Salvini får med dette de fleste vesteuropeiske politikere til å se ut som idioter. Omtrent alle gjentar de globalistiske løgnene om at det er umulig å stenge grensene for migrasjonsbølgene. Jo, sier Salvini – og han sier jo med rene handlinger og statistikk – ikke med floskler og tomme ord.

Bidra med å dele denne artikkelen, da det er lite sannsynlig at MSM kommer til å gå mann av huse for å opplyse om denne gladnyheten.