Macron lar seg ikke rikke av «Gule vester» i Frankrike.

Volden fra politiet eskalerer. Politiet har fått ordrer fra høyere hold om å ty til vold mot «de gule vester» demonstrantene.

Macron viser ingen tegn til å trekke seg tilbake og det spekuleres i om vold fra politiet skal klare å skremme demonstrantene til å gi seg. Regjeringen med den franske presidenten Emmanuel Macron i spissen har prøvd alt for å skremme «de gule vestene» til å gi seg. De har forsøkt med benevnelser som » brune skjorter»,» hatefulle folkemengder», sågar «antisemittisk» er forsøkt å stemple «de gule vestene» som.

De siste ukene er 1700 demonstranter blitt såret. Nitten har mistet et øye etter at det franske politiet har brukt Sting-Ball granater, noe ingen andre politistyrker i Europa bruker. Fire andre demonstranter har mistet en hand. Mange demonstranter er blitt skadet med åpen ild i ansiktet og andre steder på kroppen.

Macron har mye mulig trodd at «de gule vestene» skulle miste mye av engasjementet fra årsskiftet, men det motsatte er skjedd. Når et helt folk har blitt behandlet dårlig av styresmaktene over flere år blir det skikkelig ille når det endelig er nok. Det ser vi beviset på i Frankrike i disse tider.

Emmanuel Macron prøvde seg på en stor nasjonal debatt for å løse problemene Frankrike står over for. Alle de franske innbyggerne fikk et brev der de kunne være med på debatten, samtidig som de fikk beskjed om at debatten ikke kom til å endre på noe. Altså et spill for galleriet uten særlig mening.

Debatten ble innledet med at alle som hadde på seg gul vest ble bøtelagt, alle protester var forbudt. Veien som ble brukt av Macrons konvoide for å komme til byen var tom for andre mennesker flere timer før de kjørte gjennom. Møtet varte i 6-7 timer. Bare noen får journalister som var valgt av Macron fikk beskjed om å kringkaste hele seansen. Hele «debatten» var konstruert svada der regjeringen med Emmanuel Macron i spissen hadde hele styringen på alt sammen. Den franske økonomen Nicolas Leaussin, som opprinnelig er fra Romania, mente at hele «debatten» var akkurat som tatt ut fra kommunismen i nettopp «gamle» Romania.

Landet Frankrike er et land i total krise, folk er sinte, den franske økonomien er helt skakkjørt. Frankrike har mistet nesten alle fabrikkene, landbruket er i ruiner. Det kommer 200.000 innvandrere fra Afrika og den arabiske verden hvert år, de har ofte ingen utdannelse og de fleste er muslimer hvor mange av dem er med på å innføre sharia i Frankrike.

Det sies at Macron mye mulig er en narzisst som alltid har rett uansett. Han er plassert i denne rollen som Frankrikes president for å innføre nettopp globalismen som skal skape splid blant den vanlige arbeiderklassen og den mektige eliten i landet.

Folket er i ferd med å forstå at de må stå samlet mot eliten for i det hele tatt å ha en sjanse til å klare å stå imot disse mektige krefter som er i ferd med å rasere Frankrike og hele resten av Europa. Venstre eller Høyre, alle må stå sammen mot de mektige kreftene i globalismen. Den nye verdensordenen er ikke en spøk, NWO er ikke» bare en konspirasjonsteori» tatt ut fra løse luften. NWO er i ferd med å rasere hele Europas eksistens.

Kilde: Gatestoneinstitute

Hjelp oss gjerne med å dele innlegget.