Hvorfor støtte Alternativ Media økonomisk?

Alternativ Media har nå holdt det gående i litt over ett år, og ut ifra de minimale ressursene, eller rettere sagt, omtrent ingen ressurser, viser det seg at interessen og engasjementet har vært overraskende stor.

Selv om de store innenfor den alternative nyhetsformidlingen og kommenteringen gjør den kjempejobb, opplever vi klare og gledelige indikasjoner på at det norske folk er i ferd med å bytte ut sine gamle og politisk korrekte medier med moderne, frie og ekte uavhengige aktører – og det i en vanvittig stor fart. Noe stort er på gang i Norge og Europa. Det snakkes om en europeisk vår – en vår som skal smelte vekk den kalde og destruktive globalistiske vinteren.

Vi i Alternativ Media er noen helt vanlige arbeidere med fulltidsjobber utenom som har gjort det vi kan for å bidra med å opplyse folk om deler av nyhetsbildet som de politisk korrekte medier bevisst styrer unna.

Vi har kommentert og vinklet saker og synspunkter på en helt annen måte enn hva man er vant med å se i de snart avdankede mediene som har gravd sin egen grav med fake news, unnasluntring og manipulerende fordreininger av sannheten.

Vi har også prøvd oss frem med flere direktesendinger på Facebook med en langt større respons og høyere antall seere enn hva våre ressurser og størrelse skulle tilsi.

Vi er idealister og gjør dette med glede. Likevel koster det å holde skuta igang, som drift av nettside, programvarer og tid – tid som kanskje mange andre arbeidere blant annet bruker til å tjene ekstra penger med å jobbe overtid, eller bruker rett og slett på fortjent fritid og rekreasjon.

Det er et voksende antall mennesker som uttrykker at de støtter opp under våre frisinnede og kontroversielle ytringer, men av ulike årsaker ikke tør eller har mulighet til å ytre seg på samme måte. På grunn av et økende sensur-press, utsikter til å sette både jobb og relasjoner til venner og familie i fare, har vi forståelse for at mange kjører safe og holder munn.

Det finnes likevel muligheter for å bli med og bidra med å vinne info-krigen. Om du bidrar med en sum, enten en engangssum eller faste automatiske bidrag, er du så til de grader med og står sammen oss og andre alternative medier i kampen mot løgn og manipulasjon.

Vi skal tilby flere betalingsalternativer, men starter nå først med Vipps, via et Vippsnummer. Gå inn på Vipps-appen din, trykk «kjøp og betal», tast inn 554381 i søkefeltet, så kommer Alternativ Media opp. Tast deretter inn ønsket sum. Enkelt og greit.

Vi skal også få igang Patrion, men frem til da kan det settes inn penger på kontonummer 1440.46.42384. Da kan du på vanlig måte betale inn en sum, men enda bedre om du i nettbanken din legger inn faste månedlige trekk. Det er selvfølgelig opp til hver sin evne hvor mye eller lite man betaler. Men om det så er 10, 30 eller 50 kroner i måneden, vil det monne godt når flere bidrar med det lille eller store man kan.

Rent konkret vil vi i første omgang bruke pengene på å finansiere drift av nettsiden, innkjøp av programvare og teknisk utstyr for å gjøre direktesendingene enda bedre. På sikt håper vi på å kunne få inntekter til å reise til aktuelle begivenheter og dekke de med direktesendinger og intervjuer. Vi har også en drøm om å kunne kjøpe oss fri noen prosenter og dager fra våre daglige jobber for å kunne bruke mer tid på Alternativ Media.

Så kjære lesere og seere; bli med på dugnaden og støtt oss med en sum som passer deg.

Ingen sum er for stor – ingen sum er for liten.