Tysk politi innrømmer at de bevisst skjuler fakta om kriminalitet og migranter.

Ifølge uttalelser fra politiet påstår de at de ikke lyver eller hysjer ned statistikkene, men de er med vilje tiet bort, da de har fått ordre om å holde igjen informasjon på dette området «for å bevare freden i befolkningen».

Denne sjokkerende, men ikke uforventede holdningen i Merkels globalistiske regime, ble avdekket av journalist Dieter Wonka fra avisen Hannoversche Allgemeine da han stilte spørsmål rundt den økende voldskriminaliteten i landet.

I dette korte videoklippet nederst i artikkelen forklares det at det ikke foreligger noen skriftlig instruks om å forfalske statistikkene, men det er styringer om at for eksempel æresdrap og seksualforbrytelser skal om mulig ikke fremstå i rapportene. Det oppfordres til en annen terminologi.

Og om disse begrepene dukker opp i rapportene, vil slik Wonka har forstått det, politimesteren levere tilbake rapporten med notatet «vennligst se over på nytt».

Dette gjøres for å signalisere til politibetjentene som har skrevet rapportene, at den type terminologi og uønskede sannheter ikke skal nevnes og dermed holdes unna statistikker.

I disse statistikkene er for eksempel seksuelle overgrep byttet ut med de generelle begrepene «overgrep» eller «forbrytelser», uten noen nærmere forklaring eller spesifikasjon.

Konklusjonen er at situasjonen rundt migranter og kriminalitet i Tyskland er langt verre enn hva de allerede sjokkerende statistikkene tilsier.