Facebook sensurerer uønskede innlegg.

En tidligere ansatt i Facebook innrømmer nå at det er enkelte innlegg som er uønsket, og som sensureres bort automatisk eller etter at innleide «spioner» eller programvare har gått over uønskede innlegg.

Lenge er det blitt påstått at det «bare er konspirasjonsteori» at Facebook blir sensurert, men nå er det blitt bevist at dette ofte skjer. Tommy Robinson og Alex Jones fra Infowars er noen av de mest kjente som har opplevd å bli fjernet fra Facebook.

Facebook har siden 2016 sensurert med programvare som skal hindre enkelte å nå sine følgere. Det er ikke rapportert om lignende sensur på venstresiden. Om det kommer opp ord som er i «fy-kategorien» blir bruker utestengt eller opplever at færre følgere nås.

Her er et innlegg laget av NRK som ble sensurert bort først en gang, så ble det lagt til igjen etter massivt press tydeligvis, for så å bli fjernet på nytt:

Sturle CostaMuslimske kvinner gjemmer seg bak sine religiøse klær for å slippe unna arbeidslivet i Norge. En video laget av NRK bekrefter dette. (nov 2015)www.facebook.com

Vi har fått en skremmende utvikling, og vi har ikke lenger ytringsfrihet så lenge meninger fra den ene politiske siden blir godtatt samme hva som ytres, og lite eller ingenting godtas den andre vegen. Dette er sensur av politiske meninger og er så langt fra ytringsfrihet som det er mulig å komme. Ordet ytringsfrihet finnes ikke lenger i » politisk korrekte» medier. Derfor har alternative medier aldri vært viktigere enn nå.

Støtt oss gjerne med noen kroner, vi jobber på frivillig basis: Kontonummer: 1440.46.42384 eller vipps nummer 554381.

Vi setter også pris på delinger av våre artikler og innlegg.

Kilde:samnytt.se