Når meninger er verre enn kriminelle handlinger.

I Sverige, men også i Norge blir pensjonister med meninger utenfor det » politisk korrekte» straffet med bøter, mens kriminelle går fri på grunn av kapasitetmangel.

Enhver tosk vil jo forstå at «dette ikke henger på greip» samme hvordan en vrir og vender på det. «Demokratiet» vårt er blitt et «demokratur» som er på full fart mot å bli et totalitært diktatur.

En svensk kvinne fikk i Januar 4000,- i bot (svenske kroner). Hun har en pensjon på 7000,- (svenske kroner). Hun fikk denne boten for å ytre sin fortvilelse på nettet over alle kriminelle fra en viss gruppe som gikk fri uten straffeforfølgelse. Hun var oppgitt over alle pensjonister som ble ranet og overfalt av denne «berikelsen» og skrev vel egentlig det mange andre kan tenke, men de færreste er tøffe nok å få på trykk.

Hun visste ikke at det var ulovlig å ha sine meninger og også uttrykke dem, damen er tross alt 70 år og har vokst opp i en tid der frihet og likeverd har hatt en positiv utvikling gjennom flere år. Hvor lett er det for et eldre menneske å forstå at samfunnet har endret seg radikalt til det motsatte? Vi er i ferd med å gå inn i en tid der sharia vil bli mer og mer rådende, og det er helt klart en helt annen virkelighet enn vi hadde på for eksempel 70 og 80 tallet.

Her skrives det også om en 71 år gammel kvinne i Norge som fikk 10 000,- i bot for å kalle en muslimsk kvinne korrupt kakerlakk.

Her er en hjemmevideo en svensktalende familie viser hvordan barna blir lært opp til voldelige handlinger i IS stil.

Det går barn i barnehager og skoler i Sverige, mye mulig også i Norge som har levd innen IS sitt regime, men kommet «hjem igjen «. En kan bare såvidt erindre hvor ødelagte mange av disse barna vil være og hvilke traumer de lever med. Det skal ikke mye fantasi til for å kunne se at disse barna kan bli veldig farlige når de vokser opp. Et barnesinn er ikke like robust som de voksnes, og en vet at voksne også kan bli ødelagt om de opplever mye grusomheter. Det er hele familier her som kan være eller bli veldig farlige for helt uskyldige mennesker.

Likevel er det «våre egne» eldre mennesker som har bygget opp veldferdsstatens økonomi som skal straffeforfølges for sine meninger. Vi har ikke lenger lov å tenke seg selv, for ikke å snakke om å ytre våre meninger. En skulle tro at mennesker som hadde lagt bak seg et arbeidsliv i det minste kunne snakke fritt, men de som lever på minstepensjon har i aller høyeste grad fått munnkurv. Enkelte pensjonister lever sågar på gaten i Sverige, så ille er det blitt. Pensjonene blir lavere i tråd med at «berikelsen» trenger mer pengestøtte. Er dette et Europa vi kan være stolte av?

Les om pensjonister som blir satt på gaten mens familier blir plassert i boligene deres.

Kilde: Gatestoneinstitute

Del gjerne våre innlegg videre.