IS-kvinner brenner ned «de vantros» telt i flyktningeleir.

Skjermdump France24/Youtube. Skjermdump France24/Youtube.

Til tross for at massemedia åpenbart har en kampanje gående for å for å myke opp opinionen og gjøre folk villige til å ta imot «hjemvendte»terrorister med åpne hjerter og armer, ved å rosemale IS-kvinnenes historier og dyrke sympati og empati med dem, tydeliggjør til syvende og sist disse kvinnene selv sitt grenseløse, utømmelige og endeløse hat mot dem de selv definerer som «vantro», altså omtrent alle nordmenn og flertallet av verdens befolkning.

Selv om IS er militært slått og deres kalifat er smuldret bort, brenner bokstavelig talt hatet blant de nye medie-kjeledeggene – IS-kvinnene – intenst og sterkt. I en flyktningeleir nord i Syria hvor flere IS-kvinner har strømmet til, praktiserte de sitt ondskapsfulle og energiske hat mot de «vanntro» med å brenne teltene deres.

Disse kvinnene, som Abid Raia og andre til og med ønsker å aktivt hente til Norge, innehar åpenbart et så uhelbredelig og endeløst hat at de neppe noensinne vil være i stand til å fungere i et samfunn. Det eneste de godtar er shaira – alt annet må ødelegges.

En leirarbeider kan fortelle til TV-selskapet France24 at problemer oppsto umiddelbart da IS-kvinnene ankom leiren. Kvinnene har altså brent ned telt hvor såkalte ikke-troende bor. I reportasjen forteller leirarbeideren at de anser mange av disse kvinnene som direkte farlige.

IS-kvinnene og deres barn blir holdt i et eget område for seg selv i leiren. I dette området blir til og med barna kroppsvisitert. Om dette er noen av de såkalt norske IS-barna, vites ikke.

Leirarbeideren kan også opplyse om at noen av kvinnene har røpet at IS har gitt dem instrukser om hva de skal si til sine fiender for å oppfattes som uskyldige. Det overordnede mål er å få forlate området og begynne å bygge opp IS på nytt igjen. Det sier seg selv at naive multikulturalister og feminiserte politikere og journalister lett kan gå i fella og tro dem. Det har åpenbart også skjedd om man tar de norske TV-reportasjene og ymse avisartikler rundt temaet i betraktning.

Sveriges Radio er blant de naive som har latt seg lure og har tydelig rapportert at mennesker som dro til den islamske stat angrer bittert. Mange av dem oppgir også at de hadde kun humanitære oppgaver i ISIS, som ambulansesjåfører, kokker og så videre. De sier de aldri har drept noen eller har sett døde mennesker.

For å motarbeide norsk medias naive feilinformasjon er det viktig at flest mulig bidrar med å dele artikler slik denne.