Finland: Irakisk migrant tiltalt for å ha drept, saget i biter og kokt kroppsdelene av en bekjent.

Illustrasjonsbilde

I Finland står nå en irakisk migrant tiltalt for å ha slått og sparket ihjel en bekjent av seg. Deretter skal han ifølge tiltalen saget offeret opp i biter og kokt kroppsdelene.

Ifølge finske MTV Uutiset, oppstod det en krangel mellom to innvandrere i en leilighet i byen Kotka i august i fjor. Bekymrede naboer tilkalte politiet, men politiet fikk ikke kontakt med noen i leiligheten og forlot deretter området.

Politiets rapporter forteller at naboene begynte dagen etter å høre lyden av noen som saget i leiligheten. Den 43-årige irakeren som kom til Finland for seks år siden, skal altså ha slått og sparket ihjel en annen innvandrer til døde inne i sin egen leilighet.

Deretter skal irakeren ha delt offerets opp i biter, ved å sage kroppdelene fra hverandre, for så å ha kokt delene for å løsne kjøttet fra benet. Den siste handlingen skal han i politiavhør ha forklart at han gjorde for å bli kvitt kjøtt og vev for å unngå stank.

Under politietterforskningen skal det har blitt funnet 47 deler av ben som tilhørte drapsofferet. Disse lå gjemt i poser. Fremdeles er ikke alle ben fra den drepte funnet.

Den tiltalte nekter for å ha drept offeret, men erkjenner at han har saget opp og kokt kroppsdelene.