YTRINGSFRIHET FOR HVEM?

Dette innlegget fikk meg utestengt fra Facebook i 30 dager. Dermed blir denne overskriften «YTRINGSFRIHET FOR HVEM» veldig treffende. Etter å ha vært med i dette skitne spillet noen år regnet jeg faktisk med at dette innlegget ville få meg utestengt, jeg ville bare få det bekreftet nok en gang at ytringsfriheten bare er for enkelte av oss i dette landet, og det er
IKKE oss etnisk norske.

Jeg går ut fra at en har lov å mene og si at enkelte er stygge, selv om det ikke er særlig fint sagt. Det som her har fått meg utestengt er mest sannsynlig at jeg skrev at «denne damen bærer en uniform som er mer diskriminerende enn nazisymbol». Selvsagt er hijab mer diskriminerende enn nazisymbol som ikke diskriminerer kvinner på samme måte som det totalitære kvinnediskriminerende symbolet hijab gjør.

Problemet er bare at det er blitt forbudt å si sannheten i Norge i dag, mens løgnen er akseptert i så stor grad at en nesten ikke klarer å tro det som skjer. Det er lov å påstå av noen er nazi men ikke om det blir brukt i forbindelse med noe som har med hijab eller islam å gjøre. Dette blir bekreftet oftere og oftere. Da kan det ikke brukes satire eller humor, for da er det alltid ytterst alvor, da kritiseres nemlig en religion. Når ble det ulovlig å kritisere en religion? En skal respektere islam og muslimer enten de er av den ufarlige sorten eller den mer ekstreme muhammedanersorten.

Jeg mener at alle som går med hijab i dag er enten ekstreme muhammedanere eller underkuede kvinner. Det finnes kvinner som tror at de blir bedre mennesker overfor sin Gud om de bruker hijab, de mener jeg kommer i kategorien ekstreme, spesielt om de bor i et opplyst land som Norge. Eller opplyst blir vel feil å si så lenge det er vi etnisk norske som har egne meninger og tør å ytre dem, som faktisk blir mest diskriminert i Norge i dag. I Norge i dag er det en forbrytelse å tenke selv, da kommer tankepolitiet og tar deg. Ikke engang mobbing skal en ha lov å stå opp mot, om en er kritisk til globalismen og det som følger med den. En skal være underdanig og finne seg i alt det overmakten bestemmer at du skal kunne tenke, mene og si.

Jeg har sagt til mine barn at de skal oppføre seg som sauer og ikke opponere mot overmakten for å leve som best de kan på denne jorden, mens de er her. De skal få seg gode utdannelser og jobber som de trives i, så skal de være egoister samtidig som de skal være greie mot mennesker som er greie mot de. Når jeg sier egoister så mener jeg at de skal holde seg nøytrale i alle samfunnsspørsmål og der det er autoriteter involvert. Nå har jeg gått den harde kampen for dem til ingen nytte, og virkelig fått vist dem hvordan Satan (staten) Norge behandler sine undersåtter som opponerer mot djevelskap og urettferdighet. Sånn som jeg ser det har det ingen hensikt annet enn å få det mindre hyggelig selv, overmakten er for mektig rett og slett.

Flere og flere «vanlige» mennesker ser nå hva som skjer med landet vårt og med etnisk norske, jeg vet jeg har mange støttespillere, men det er jeg som sitter med regningen både fysisk og psykisk. Dette er en villet utvikling fra overmakten. Nå har de fått vise hva som skjer med de som opponerer mot overmakten. De skal ruineres, dykkes og knekkes. Jeg er neppe helt knekket enda, men jeg er veldig, veldig sint. Om noen vet hvordan det føles å ha lyst å likvidere noen, så vet dere hvordan jeg har det. Problemet er bare at det er såpass mange det er snakk om, at jeg hadde blitt tatt før jeg var kommet halvvegs, så den lar jeg ligge. Det hadde nok bare endt opp med at jeg satt i fengsel og irriterte meg over alle jeg ikke fikk tatt av dage. Dette ble altså sagt satirisk og da finnes jo ingen grenser for hva som er lov å si. For å være på den sikre siden får jeg også kalle meg komiker i denne sammenhengen, så er alt på det rene, jeg har fortsatt organisasjonsnummer i Brønnøysund og kan vel få starte hvilken som helst suppebedrift som alle andre?

Jeg har mistet all tro på politikere. Ingen partier er hverken bedre eller verre enn andre, alle er de infisert av globalismen, den nye verdensordenen, «det politisk korrekte», kjært barn har som kjent flere navn men betyr ofte samme. Til høsten kommer jeg ikke til å stemme, jeg vil ikke støtte diktaturet vi har fått med en eneste stemme.

Jeg tror fortsatt at «det gode» vinner til slutt, men jeg er redd at veldig mange uskyldige ofre vil måtte bøte med mer enn bare penger før dette skjer. Når en snakker om penger, så pågår tyveri av befolkningen i stor stil allerede. Bompenger, avgifter på både det ene og det andre, ofte så hyklerisk at en tror det er bløff, til og med vann må vi nå betale avgifter på, vann som blir solgt til utlandet og som må betales for å få tilbake i ytterste konsekvens. Alt blir jo solgt til utlandet, vi er ikke lenger en egen stat her i Norge, nå er det globalismen for alle pengene.

Det er umulig for meg å vite når krigen som pågår i gatene våre allerede, knivstikkinger nesten daglig for eksempel, blusser opp for fullt. Jeg frykter den vil komme altfor sent. Fra å ha vært totalt i mot krig, er jeg overbevist om at krigen er nødt til å komme, for hva har vi uten friheten? Hva slags liv er det å leve under det diktaturet som vi nå har fått? En kinesisk kvinne som har bodd i Norge i 30 år sa til meg at Norge er like mye diktatur som Kina, det sier det meste synes jeg. Vi har fått et diktatur forkledd som demokrati, akkurat som vi har en totalitær ideologi forkledd som religion. Muhammedanismen er globalismens høyre hånd. Hadde globalistene ønsket hadde de hatt makt nok til å tilintetgjøre muhammedanismen på et øyeblikk, det er jeg temmelig sikker på. Mange muhammedanere og muslimer lever på trygd, mange av dem bor her gratis hele livet uten å løfte en finger for tilværelsen. Ta fra dem alle godene, hva har de da å stille opp med? Globalistene er de farligste av alle, de lønner muhammedanerne så de kan komme her og skape hat og splid mellom folkegrupper. Globalistene vet at helt totalt forskjellige kulturer aldri kan leve fredelig i samfunnet. Alle tidligere forsøk har vist at det blir dannet ghetto og etterhvert krig.

Nå er det snakk om at det skal komme enda en invasjon når det blir litt varmere her oppe i nord. Jeg kjenner at jeg har ikke lyst å leve i dette helvete som vil eskalere og bli verre for hvert år som går, så jeg håper jeg står lengst fremme når krigen bryter løs. Heller død enn å leve i et diktatur. Sannheten er brutal og sannheten er ikke lenger lov å si.

Les også :

Author: Merete Hodne

Journalist for Alternativ Media, frisør og blogger.

2 thoughts on “YTRINGSFRIHET FOR HVEM?

 1. Facebook lederen Zukerberg – burde lese i sin egen historie – og se hvordan jødene ble behandlet, fordi de var jøder. En annen historisk sannhet han ikke gidder å sette seg inn i – er at Nazi-Tyskland samarbeidet nært med el-Husseini, muslimen og den beryktede stormuftien av Jerusalem – de mener endog at han var den som presset på Hitler for å gjort klar «den endelige løsningen».

  El-Husseini hadde radioprogrammer over Midtøsten – og det var Messiansk beruselse i de muslimske islamske landene – hvor de trodde at Hitler var Mahdi, deres forventede Messias. Fordi det at han drepte jøder så effektivt – var noe som falt i god jord i den islamske verdenen. el-Husseini var også mentoren og muligens slektningen til Yasser Arafat, han fikk med seg noen tyske nazister etter krigen, og fikk lært opp Arafat, til å bli en som ville fullføre det som Hitler ikke helt fikk til. Da er det også interessant å se at FN bejublet Arafat – og Norge ga han fredspris – og likevel – han mål om å drepe jøder i Israel, forandret han aldri på. Verden lot seg lure på 30 tallet – og de lar seg lure nå. Og verst er det med de jødene – som Zukerberg – som aldri vil lære – han som tillater fanatisk Islam å boltre seg på hans Facebook. Han har solgt sjelen sin – akkurat som Soros. (Ps! alt det jeg sier- finnes det rikelig med dokumentasjon på – jeg har flere bøker her hjemme – og det er lett å finne på nettet)

  Derfor, dagens nazister, må da være de som ønsker å samarbeide med religionen Islam – som er tuktet på samme ånd og atmosfære som nazismen. Vi må ikke glemme at Muhammed åpenbaringer – hvor han frådet rundt munnen – var temmelig okkult – nå som det er påske, er det interessant at Jesus, som er påskens hovedperson, kastet ut sånne ånder ut av folk som var plaget av det. Muhammed var plaget. Hitler var med i Thule ordenen – en okkult orden – og det var der han ble en folketaler – før det så var det få som gadd å høre på ham. Også Karl Marx – som skapte kommunismen – når han var i Tyskland – så fikk han kontakt med okkultister mens han studerte – hvor han gjorde kuvendinger fra sin kristne tro og religiøse røtter som jøder. Derfor ser vi vårt demokrati – som det nå forandrer seg – heller mot kommunisme, okkultisme, og Islamisme – hvor den sterkeste vil råde til slutt – om ingenting radikalt skjer, vil nok Islamisme bli den rådende ideologien, bare den får nok år på seg. Og derfor fortsetter Stortinget å importere enda flere – som må ses som ett landssvik – når da mange muslimer ikke legger skjul på hva de ønsker her – å gjøre Norge til nok en Islamsk stat.

  En venn av meg, hans sønn kjører taxi i Oslo. En dag kjørte han en Imam til Gardermoen – og de snakket om forskjellige ting – til slutt nevnte Imamaen i en bisetning – Når vi er mange nok, så skal vi ta dere! Han ble sjokkert over den uttalelsen. Så hvorfor ønsker da venstresiden å skjule det som muslimene selv ikke legger skjul på? Det kan da bare bety at de ønsker å samarbeide med de. De bør minnes – at da sosialistene hjalp Khomeini til makten i Iran i 1979 – så begynte Khomeini å forfølge og drepe sosialistene. Sånn er Islam – og det burde Stortinget tenke på – at når Islam blir sterkt nok- så blir politikerene det første målet. Politikeren burde lære historien – fordi om man ikke husker (eller har lært) av historien, er man dømt til å gjenta den.

  Når da venstresiden reiser seg for å ta en som deg – så må vi huske at det var de samme kreftene som hjalp Hitler til makten. Globalismen er like ondskapsfullt – som nazismen – bare at det gjøres på en mer snikende måte – ved sakte og sikkert forandre lovverket vårt, overstyre grunnloven, gi bort bit for bit av landet vårt under EU (som Finanssystemet, elkraften etc) – sånn at det Tyskland klarte kun i 5 år – 1940-45 – vil nå bli en permanent basis, hvor Stor-Tyskland på sikt vil dominere lille Norge. Fordi ungdommen idag – lærer ingenting om historien – de skjønner ikke det – fordi alt går så gradvis. Men ensidigheten eks. om Trump i media – hvor lærere manipulerer elever til å tro at Trump er ond – viser bare hvor langt indoktrineringen har kommet.

  Jeg har selv barn i skolen – og min kone har utdannet seg for ikke så mange år siden, og hun så virkelig hvor manipulerende og indoktrinernende skolen har blitt. Da en holdt ett foredrag for ca 100 elever – sa han at barna var Statens barn – min kone var frimodig, og svarte – foreldreretten gjelder enda – men han parerte – men den skal vi fjerne – min kone svarte – men den gjelder enda. De andre elevene – som var ca 20 år yngre enn min kone – ble irritert over henne. Men vi som er rundt 50 årene – vi klarer godt å se hva Norge var – og hva den har blitt. Og det liker ikke FB eller media å snakk om – de bare prater om Islam og globalismen som om det var det nye fredsriket – hjellpe meg.

  Ha en god dag! Du er modig – og har vært modig! Fortsett med det! Jeg vet at den personlig kostnaden har vært høy – men for oss andre er du ett forbilde! Vårt domstolsystem er urettferdige – og ønsker tydeligvis Sharia. For noen enfoldige dumme politikere som styrer oss – de kan ikke elske sitt eget folk – de forakter det for alt hva det er!

 2. Facebook er ett privat selskap, som har retningslinjer. Brudd på disse medfører utestengelse f.eks. Du kan fritt bruke Alternativ Media til å gulpe opp det du ønsker, og ingen sensurerer deg her. Så, kan du ikke bare bruke noe annet enn fb, så er problemet løst? Ikke poeng i å dra inn «staten Norge» med tanke på hvorfor du er utestengt fra fb, igjen….

Comments are closed.