YTRINGSFRIHET FOR HVEM?

Dette innlegget fikk meg utestengt fra Facebook i 30 dager. Dermed blir denne overskriften «YTRINGSFRIHET FOR HVEM» veldig treffende. Etter å ha vært med i dette skitne spillet noen år regnet jeg faktisk med at dette innlegget ville få meg utestengt, jeg ville bare få det bekreftet nok en gang at ytringsfriheten bare er for enkelte av oss i dette landet, og det er
IKKE oss etnisk norske.

Jeg går ut fra at en har lov å mene og si at enkelte er stygge, selv om det ikke er særlig fint sagt. Det som her har fått meg utestengt er mest sannsynlig at jeg skrev at «denne damen bærer en uniform som er mer diskriminerende enn nazisymbol». Selvsagt er hijab mer diskriminerende enn nazisymbol som ikke diskriminerer kvinner på samme måte som det totalitære kvinnediskriminerende symbolet hijab gjør.

Problemet er bare at det er blitt forbudt å si sannheten i Norge i dag, mens løgnen er akseptert i så stor grad at en nesten ikke klarer å tro det som skjer. Det er lov å påstå av noen er nazi men ikke om det blir brukt i forbindelse med noe som har med hijab eller islam å gjøre. Dette blir bekreftet oftere og oftere. Da kan det ikke brukes satire eller humor, for da er det alltid ytterst alvor, da kritiseres nemlig en religion. Når ble det ulovlig å kritisere en religion? En skal respektere islam og muslimer enten de er av den ufarlige sorten eller den mer ekstreme muhammedanersorten.

Jeg mener at alle som går med hijab i dag er enten ekstreme muhammedanere eller underkuede kvinner. Det finnes kvinner som tror at de blir bedre mennesker overfor sin Gud om de bruker hijab, de mener jeg kommer i kategorien ekstreme, spesielt om de bor i et opplyst land som Norge. Eller opplyst blir vel feil å si så lenge det er vi etnisk norske som har egne meninger og tør å ytre dem, som faktisk blir mest diskriminert i Norge i dag. I Norge i dag er det en forbrytelse å tenke selv, da kommer tankepolitiet og tar deg. Ikke engang mobbing skal en ha lov å stå opp mot, om en er kritisk til globalismen og det som følger med den. En skal være underdanig og finne seg i alt det overmakten bestemmer at du skal kunne tenke, mene og si.

Jeg har sagt til mine barn at de skal oppføre seg som sauer og ikke opponere mot overmakten for å leve som best de kan på denne jorden, mens de er her. De skal få seg gode utdannelser og jobber som de trives i, så skal de være egoister samtidig som de skal være greie mot mennesker som er greie mot de. Når jeg sier egoister så mener jeg at de skal holde seg nøytrale i alle samfunnsspørsmål og der det er autoriteter involvert. Nå har jeg gått den harde kampen for dem til ingen nytte, og virkelig fått vist dem hvordan Satan (staten) Norge behandler sine undersåtter som opponerer mot djevelskap og urettferdighet. Sånn som jeg ser det har det ingen hensikt annet enn å få det mindre hyggelig selv, overmakten er for mektig rett og slett.

Flere og flere «vanlige» mennesker ser nå hva som skjer med landet vårt og med etnisk norske, jeg vet jeg har mange støttespillere, men det er jeg som sitter med regningen både fysisk og psykisk. Dette er en villet utvikling fra overmakten. Nå har de fått vise hva som skjer med de som opponerer mot overmakten. De skal ruineres, dykkes og knekkes. Jeg er neppe helt knekket enda, men jeg er veldig, veldig sint. Om noen vet hvordan det føles å ha lyst å likvidere noen, så vet dere hvordan jeg har det. Problemet er bare at det er såpass mange det er snakk om, at jeg hadde blitt tatt før jeg var kommet halvvegs, så den lar jeg ligge. Det hadde nok bare endt opp med at jeg satt i fengsel og irriterte meg over alle jeg ikke fikk tatt av dage. Dette ble altså sagt satirisk og da finnes jo ingen grenser for hva som er lov å si. For å være på den sikre siden får jeg også kalle meg komiker i denne sammenhengen, så er alt på det rene, jeg har fortsatt organisasjonsnummer i Brønnøysund og kan vel få starte hvilken som helst suppebedrift som alle andre?

Jeg har mistet all tro på politikere. Ingen partier er hverken bedre eller verre enn andre, alle er de infisert av globalismen, den nye verdensordenen, «det politisk korrekte», kjært barn har som kjent flere navn men betyr ofte samme. Til høsten kommer jeg ikke til å stemme, jeg vil ikke støtte diktaturet vi har fått med en eneste stemme.

Jeg tror fortsatt at «det gode» vinner til slutt, men jeg er redd at veldig mange uskyldige ofre vil måtte bøte med mer enn bare penger før dette skjer. Når en snakker om penger, så pågår tyveri av befolkningen i stor stil allerede. Bompenger, avgifter på både det ene og det andre, ofte så hyklerisk at en tror det er bløff, til og med vann må vi nå betale avgifter på, vann som blir solgt til utlandet og som må betales for å få tilbake i ytterste konsekvens. Alt blir jo solgt til utlandet, vi er ikke lenger en egen stat her i Norge, nå er det globalismen for alle pengene.

Det er umulig for meg å vite når krigen som pågår i gatene våre allerede, knivstikkinger nesten daglig for eksempel, blusser opp for fullt. Jeg frykter den vil komme altfor sent. Fra å ha vært totalt i mot krig, er jeg overbevist om at krigen er nødt til å komme, for hva har vi uten friheten? Hva slags liv er det å leve under det diktaturet som vi nå har fått? En kinesisk kvinne som har bodd i Norge i 30 år sa til meg at Norge er like mye diktatur som Kina, det sier det meste synes jeg. Vi har fått et diktatur forkledd som demokrati, akkurat som vi har en totalitær ideologi forkledd som religion. Muhammedanismen er globalismens høyre hånd. Hadde globalistene ønsket hadde de hatt makt nok til å tilintetgjøre muhammedanismen på et øyeblikk, det er jeg temmelig sikker på. Mange muhammedanere og muslimer lever på trygd, mange av dem bor her gratis hele livet uten å løfte en finger for tilværelsen. Ta fra dem alle godene, hva har de da å stille opp med? Globalistene er de farligste av alle, de lønner muhammedanerne så de kan komme her og skape hat og splid mellom folkegrupper. Globalistene vet at helt totalt forskjellige kulturer aldri kan leve fredelig i samfunnet. Alle tidligere forsøk har vist at det blir dannet ghetto og etterhvert krig.

Nå er det snakk om at det skal komme enda en invasjon når det blir litt varmere her oppe i nord. Jeg kjenner at jeg har ikke lyst å leve i dette helvete som vil eskalere og bli verre for hvert år som går, så jeg håper jeg står lengst fremme når krigen bryter løs. Heller død enn å leve i et diktatur. Sannheten er brutal og sannheten er ikke lenger lov å si.

Les også :