Resett-lesere som kloakkrotter

observant rotte planlegger neste angrep på katten observant rotte planlegger neste angrep på katten

Jon Wessel-Aas kaller den hurtigvoksende Resett-leserskaren for kloakkrotter. Dette er en alvorlige uttalelse på linje med «kakkerlakk»-saken nylig der en dame ble dømt. Ikke bare rammes én person i dette tilfelle, men alle gode nordmenn som bekymrer seg for landets fremtid. Ja, for jeg mener personlig at de fleste Resett-lesere er mer opptatt av Norges beste, enn de fleste ikke-Resett-lesere. Men hva vet vel en kloakkrotte?

Jeg har nemlig en av dem som har kommentert på Resett. Er jeg en kloakkrotte da, Jon Wessel-Aas? Bør jeg da spise rottegift ifølge deg? Kanskje var også norske motstandsfolk under 2. verdenskrig kloakkrotter?

De som ikke kun bryr seg om penger og utopiske vrangforestillinger med basis i tvungen omdistribuering av privatpersoners inntekt i dag, er altså kloakkrotter. Kanskje burde vi starte flere rottereir og feire vår tilhørighet i kloakken som skadelige gnagere, sånn i et desperat forsøk på å søke aksept for vårt ærlige engasjement i samfunnsdebatten.

Det Jon sier, er indikativt for hvordan nordmenn som taler uten kløyvd tunge, behandles i disse dager. Det er fullstendig uakseptabelt.

Nå er det vel da bare å vente på at dommeren blir dømt for hat mot Resett-lesere og må betale flere tusen kroner, for vi lever tross alt i en nøytral rettsstat der det offentlige ikke på manipulerende vis fremmer sine kyniske agendaer … Ikke sant???

Sitert fra Resett:

– Endelig har Resett funnet en match mellom annonsør og bloggens identitet, skrev Wessel-Aas og la til skjermbilde som viste annonsen til datingssiden Rampetepiker.no.

Hvem er det egentlig som bedriver kloakkvirksomhet? Jeg har aldri hørt om rampetepiker.no! Her tenker jeg at Google vet litt av hvert om advokatens interesser og leverer målrettede annonser.

Uansett tilgir jeg som kloakkrotte kjære advokat Jon Wessel-Aas for hans projisering av egen kloakkvirksomhet over på Resett-lesere, og han må gjerne ta kontakt for å få hjelp med selvhatet. Kort sagt er løsningen på projisering av egne feil over på andre å få orden i eget liv. Siden det naturligvis er vanskelig å bevare sin integritet som idealistisk og rettskaffen advokat i dag, kan et karrierebytte til et mer rederlig yrke være å anbefale for å bevare selvrespekten.

Kilde:

Advokat Jon Wessel-Aas kaller Resett-lesere «kloakkrotter»