Merete Hodne anker til Høyesterett.

Hvem skulle egentlig trodd dette da? Undertegnede var 110 % sikker på å gi opp nå rett etter nederlaget i Lagmannsretten. Trær ble vurdert, hvilket som var best å dingle i, da jeg var ute på min gåtur i bunnløs fortvilelse i Påsken hvor død og fordervelse er en pinefull påminnelse, men også et budskap om oppstandelse og gjenfødelse. Det var virkelig et tøft nederlag at jeg måtte finne meg i nazistempel, selv om det ikke kunne vært mer feil.

Før Lagmannsretten så jeg Bibelhistorien på Nettflix, og fikk da mange svar jeg har higet etter hele mitt snart 50 årige liv. Jeg forstod at livet ikke skal være lett, det nytter ikke å gi opp om det ser aldri så bortkastet og mørkt ut. En skal kjempe for alt en har kjært og en skal hige etter å gjøre en forskjell. Jo mer motgang og negativitet en møter, jo mer skal en rette ryggen og kjempe for rettferdighet og sannhet.

Mange tror jeg er pr kåt og at det er grunnen til at jeg ikke gir opp nå. Da kan jeg fortelle at svært få kjenner meg igjen, og ofte spør meg om denne frisøren på Bryne, om jeg kjenner til henne. Jeg har nemlig kamuflert meg og trukket meg tilbake fra media i lange tider nå. Alternativ Media er det eneste media som får min historie slik den er fra innsiden helt uten filter. Å være kjendis enten det er på den ene eller den andre måten kan være spennende nok i tre måneder, enkelte ganger kanskje enda litt lenger, etter det er det best å være en i mengden, men det er ikke det samme som å være taus. Et viktig budskap kan aldri fortelles for mange ganger eller fra for mange mennesker.

Jeg er såpass egosentrisk her at jeg vil påstå at jeg er en av mange som har åpnet opp for å opplyse flere hva vi kjemper imot av totalitære ideologier og ondskap. Jeg er en enkeltperson som alltid har gått mine egne veier og ikke vært kneblet av et eneste menneske eller parti/organisasjon. Der jeg mener jeg har hatt noe å lære, eller bidra med, har jeg deltatt, helt til jeg har innsett at her har jeg ikke mer fornuftig å tilføre eller lære. På den måten har jeg følt meg som en fri fugl stort sett, helt til et visst «Løgnerlag» satte meg kraftig på plass med nazifrisørstempel. De har senere uttalt at de ville vise hva de mente om denne frisøren på Bryne som nektet å klippe en jente med hijab, derfor nazistempelet. De har derfor klart vist at dette dreier seg om politisk aktivisme for dem, politisk aktivisme forkledd som humor, hverken mer eller mindre. Både Per Inge Torkildsen, Rune Andersen og Pål Mangor Kvammen er selverklærte politiske aktivister på venstresiden, det har de ettertrykkelig presisert for meg alle som en.

Jeg skrev egne notater i Lagmannsretten siden det ikke blir gjort opptak og aldri blir gjengitt helt riktig i MSM media, så jeg kommer til å skrive om dette her på Alternativ Media, så kan spesielt interesserte få litt inside informasjon om de ønsker.

Hele min kamp har kostet meg sykt med både penger og energi, selv om jeg til tider har vært stolt over meg selv, at jeg har orket å stå oppreist 99 % av tiden stort sett, det er jeg veldig stolt over faktisk. Jeg tror de fleste hadde bukket under for lenge siden. Denne kampen er så inngrodd i meg, i hver celle i kroppen, i nesten hele min våkne tilværelse, det er nok grunnen til at jeg orker. Jeg er på en måte en del av denne tilstanden, uten den hadde jeg følt meg som ingenting. Hvordan bare være uten å ha noe viktig å kjempe for? Jeg har selvsagt mine barn, min familie, men de er jo nettopp den viktigste grunnen jeg har til å ta denne kampen. Kampen mot totalitære ideologier, kampen mot ondskap satt i system. Kampen mot den totalitære drapsideologien muhammedansime forkledd som religionen islam. Sharia, bare ordet får en til å grøsse langt inn i ryggmargen. Muhammedanisme er om mulig enda farligere enn nazismen, ikke minst for kvinner og barn. Kvinneundertrykkelse og pedofili var neppe så fremtredende i nazismen som i muhammedanismen, etter hva min fatteevne har forstått i det minste.

Hvordan er det mulig å gi meg et stempel som «nazifrisør», så lenge jeg tar avstand fra totalitære ideologier som dette? Sinnssykt egentlig, men verden er blitt snudd opp ned de siste tiårene. Det som før var en sannhet har nå blitt løgn, og det som før var feil har nå blitt riktig. Nå legges det til og med til rette for å lese Koranen i Kirken. Kristne verden over blir slaktet av muhammedanere som går for verdensherredømme, og de kristne åpner dørene for denne galskapen. Hvor er det som skjer her egentlig?

Jeg tror vel det er globaliseringen som er den direkte årsaken til alt som skjer i våre dager, det er mye å sette seg inn i, og jeg har knapt begynt å opplyse om alt jeg har lært og kommer til å lære fremover.

Ville delt anken til Høyesterett her, men tror det må være en sperre på linken, for det ser nesten ut som en umulighet å få den kopiert. Mulig det bare er mine tekniske ferdigheter. Om ønskelig kan dere sende meg en mail, så kan jeg sende den til dere der. Min mailadresse er comebackmh@gmail.com.

Mer kommer etterhvert, liker ikke å lese så lange artikler selv, så jeg deler det heller litt opp.

Ha en fin dag alle sammen, klem fra Merete Hodne.