Trump advarer Facebook og fordømmer utestengelse av konservative røster.

At sosiale medier, og da med Facebook i spissen som den særdeles mest aggressive og intense i det politisk korrekte korstoget for å kvele den frie ytring, har gått helt av skaftene den siste tiden med sensur og utestengelser, er vel noe de aller fleste nå har fått med seg.

Det som har bekymret mange er hvor liten politisk motstand denne økende sensuren har fått. Om ytringsfriheten står så høyt i den vestlige verden som det antydes i festtaler og slagord, hvorfor får da globalistene i Facebook ture frem som noen gale stalinister der de blokerer, utestenger og hiver ut sentrale konservative røster i full fart?

Paul Joseph Watson, Alex Jones – som i tillegg har blitt «deplatformed» tidligere fra Facebook og Youtube med deres Infowars – og Tommy Robinson, er kun noen få av de konservative eller alternativ høyre, alt etter som man definerer, sine stemmer som har blitt permanent kastet ut under Facebooks våronn hvor de luker ut og eliminerer det de i deres politisk korrekte fantasiverden åpenbart anser som «høyreekstremt ugress».

Les også: Ta pressestøtten fra de mediene som har unnlatt å skape debatt om FNs migrasjonsavtale.

I den politisk tausheten og det kontrollerte medias likegyldighet er det ikke noen bombe at det er nettopp Trump som ser seg nødt til å tale ytringsfrihetens sak også denne gangen.

Ifølge Russia Today har President Donald Trump reagert på følgende måte på Twitter:

«Jeg vil fortsette å overvåke sensuren av amerikanske borgere på sosiale medieplattformer» Han viste til Facebook og andre sosiale medier. «Dette er USA – og vi har det som kalles YTRINGSFRIHET!».

Dette kan også sees som en oppfølging av hans sønn Donald Trump jr. sin oppfordring til konservative røster om å slå tilbake mot «Big Techs» (Tekno-gigantenes) neste grad av sensur, som han postet i en tweet sist fredag.

Trump anklaget også Facebook for en horribel behandling av de svarte konservative kommentatorene søstrene Diamond & Silk, som opplevde at engasjementet på deres sider stupte etter at Facebook stemplet innholdet for «unsafe for the community».

Trumps engasjement rundt dette temaet er både etterlengtet, ønsket velkommen og til dels kritisert for å ikke ha dukket opp tidligere. Om det kontrollerte og politisk korrekte media vil følge opp dette med i første rekke å nevne det, og aller helst dra temaet inn i sine debatter i TV og aviser, er lite trolig. Også her lever det kontrollerte media og alternative medier i to diametrale verdener. I Alternative medier raser både debatt og engasjement, mens i de globalistiske kontrollerte medier er det beleilig nok tyst som i graven.

Betydningen av en debatt rundt dette kan ikke stresses nok. Tidligere har folk hatt ett inntrykk av at det er kun såkelte «høyreekstreme» som har blitt utsatt for utestengelse. Men flere av de kjente samfunnskritikerne som i det siste har blitt permanent kastet ut av Facebook og andre sosiale medier, er neppe av den karakter som vanlige folk, med ymse interesse for politikk, vil kategorisere som «ekstremister»

Det er globalistene selv som definerer hva de i beleilighetens navn kaller for «ekstremisme». Og for eksempel for Alex Jones sin del har det at han har i årevis jobbet for å eksponere deler av den globalistiske maktstrukturen – som Bilderbergerne og andre mer eller mindre hemmelige organisasjoner – tydeligvis blitt kategorisert som «høyreekstremisme» og «hatytringer».

Det folk merker seg er at det er en økende tendens til at grensen for hva Facebook definerer som «grove hatefulle ytringer» flyttes i raskt tempo. Som en kuriositet kan vi nevne at Alternativ Medias Merete Hodne for tiden soner 30 dager i «Facejail», og at Ronny Rønning nylig er sluppet fri, etter å for tredje gang på rad har blitt utestengt for innlegg som er publisert for tre år siden.

Les også Merete Hodne forklare om sin siste utestengelse: YTRINGSFRIHET FOR HVEM?
Video hvor Ronny Rønning redegjør for en av sine 30 dagers utestengelse for «Grove hatefulle ytringer».

Har du meninger om saken, benytt vårt kommentarfelt.