Vi blir heksepeket i dagens samfunn.

Siden jeg nå har anket til Høyesterett tenker jeg at kanskje flere ønsker å lese hvordan en pysete liten jentunge kunne vokse opp til å bli en av Norges mest standhaftige kvinner, som kjemper for rettferdighet og sannhet, koste hva det koste vil….»Det koster å gå mot strømmen» koster mye mer enn jeg kunne ane da jeg startet å skrive boken….

Mulig går denne saken helt til menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg, hvem vet?

Bestill nå direkte fra Kolofon Forlag og få boken for 199,- eller ta kontakt i innboks og få boken signert.

«KJEMP FOR ALT HVA DU HAR KJÆRT» 

Frisør Merete Hodne- Det koster å gå mot strømmen

Foreldrene mine fikk vite at legene trodde det var en ondartet svulst, både på grunn av utseende og på grunn av at de forvekslet min prøve med en annens. Jeg fikk ikke vite noe før leger og sykepleiere kom gråtende inn på rommet mitt
Les mer og kjøp boken her:
kolofonshop.no