Møller og Avmakt – del 1/20

Dyrene lider.
Denne skapningen ble henrettet momentant av en roterende drapsmaskin.

Folket lider.
Det nytter ikke å stå i mot overmakten. Lokalbeboere har ingenting de skulle ha sagt.

Se den splitter nye videoen fra Naturfilmkanalen hvor vi har hentet disse bildene, og kommenter gjerne om hvordan ZERO her fremstår som ideell organisasjon i forhold til deres rolle som rådgivende organ for regjeringsmedlemmer. Henger ZEROs uttalelser på greip?

Se del 1 i en miniserie ved navn Møller og Avmakt fra CORAX FILM, utgitt av Naturfilmkanalen! Legg også inn et bokmerke for Naturfilmkanalens nettside om den norske naturen står deg nær og du ønsker å bevare Norges grønne skatter for fremtidige generasjoner.

Pengenes makt er stor her i landet. Vi er ikke mer enn en forvaklet, korrupt nasjon, og hvis vi ikke setter ned foten etter hvert, kommer aldri ting til å bli bedre.

Glem valget: FRP er et globalistparti de også, som taler med to tunger. Alle er av samme ulla; korrupsjonssauen er naken. Stem derimot på Selvstendighetspartiet om du vil reversere skaden som påføres Norge i skrivende stund. Partiet er kanskje konservativt, men tenk litt etter da: konservativt betyr bevarende. Det er nettopp en tidsalder som krever bevaring, ikke hippie-tilstander med utskifting av kirker med moskéer og utskifting av den blå, klare himmelen med fuglemaltrakterende drapsmaskiner som til dels kan måle seg med skrekkhistorier fra Auschwitz.

Uten deg og ditt verdsatte engasjement som norsk borger og naturelsker, kommer ikke norsk natur til å overleve vindmølleutbyggingen. Nå har vi alle lyst å snu ryggen til og håpe at dette løser seg, men det er uansett DU som skal subsidiere denne jævelskapen med dine skattepenger. Her berikes faktisk korrupte agenter med pseudovitenskapelige argumenter som selges til våre politikere på bekostning av din svette, dine tårer og ditt blod. For ikke å nevne dine barns svette, tårer og blod – de vil uten tvil forbanna vår generasjon som stod på sidelinjen og tillot denne nedbyggingen og perverteringen av norsk natur og all annen jævelskap [som tilfaller det norske land fortere enn man klarer å si K-O-R-R-U-P-S-J-O-N].

Vi i Alternativ Media kommer til å videreformidle diverse nyheter fra norske grasrotsaktivister, deriblant Norges Miljøvernforbund og denne nye siden Naturfilmkanalen.