Sensuren har blitt sinnsyk.

Er dette et menneskerettighetsamfunn verdig?

Jeg trodde at det å bli overrasket var et avlagt kapittel hos meg etterhvert, men sensuren i dag tok virkelig kaka! Dette innlegget har ligget ute på min Facebook vegg nesten et år, i dag ble det fjernet….

Tommy Robinson som har fødenavn Stephen Lennon er blitt utestengt fra det meste av sosiale medier. Han er journalist, aktivist og en politisk frontfigur for de glemte menneskene i Storbritannia.

For ganske nøyaktig et år siden ble Tommy arrestert utenfor et rettslokale i Leeds. Han ble i løpet av 5 timer dømt til 13 måneders fengsel. Tommy Robinson ble arrestert da han sendte direkte på Facebook av seg selv og personer involvert i den pågående rettssaken som omhandlet sør-asiatiske muslimske menn som skal ha lurt unge hvite jenter inn i narkotika og seksuelle overgrep.

Lørdag 26. Mai 2018 var det en stor demonstrasjon mot arrestasjonen av Tommy i Downing Street. Mange så på arrestasjonen som et brudd på hans og andre sin ytringsfrihet.

I ettertid har det blitt stadig vanskeligere for Tommy Robinson og hans likesinnede å få beholde sin ytringsfrihet. Menneskerettigheter og ytringsfrihet finnes ikke lenger for mennesker som tar avstand fra globalismen og eliten. Makten råder enn så lenge….

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 53160402_833716516968406_2704446829327548416_n.jpg

Tommy Robinson har opprettet en ny kanal her, følg han og støtt opp om han: https://www.buzzfeed.com/markdistefano/youtube-called-disgrace-over-tommy-channel