Julian Assanges ekskjæreste Pamela Anderson er alvorlig bekymret.

Pamela Anderson etter et besøk hos Julian Assange i fengselet.

WikiLeaks grunnlegger Julian Assange sin advokat mener at Julian er utsatt for psykologisk tortur. To medisinske eksperter besøkte Assange i fengselet i London den 9.5.2019, og de mente at han hadde flere tegn på dette. FNs ekspert Nils Melzer mente også at det viste tydelig at Julian Assange hadde vært utsatt for langvarig eksponering av psykologisk tortur. Han har levd i skjul over flere år, og slikt setter sine spor. Jeremy Hunt mente at dette bare er oppspinn og at han når som helst kunne kommet frem fra sitt påstått selvvalgte eksil. Nils Melzer derimot mente at det ville føles på samme måte som å sitte i en gummibåt omgitt av haier på alle kanter, for så å hoppe over bord om han frivillig kom frem fra sitt «gjemmested».

WikiLeaks skal nå være alvorlig bekymret for Assange sin helsetilstand, for han har gått dramatisk ned i vekt, og det er så godt som umulig å føre en normal samtale med han. Assange ble arrestert i April da ekvadoranske embetsmenn trakk asylstatusen hans. Da ble ambassaden han gjemte seg i stormet, og ut kom en tydelig preget og uvillig Julian Assange, geleidet inn i en ventende bil.

Her blir Julian Assange arrestert.

Screenshot fra You tube.

Screenshot_20190613-200954

Pamela Andersen som hadde sitt store gjennombrudd i «Baywatch» på 90 tallet og er tidligere kjæreste med Julian Assange, besøkte han i Belmarsh-fengselet i London i sist måned. Hun skal også ha besøkt han flere ganger i Ecuadors ambassade i London, der han satt i asyl i sju år. Pamela Anderson har lenge kjempet for Assange og skal ha uttalt til pressen i London at han er verdens mest uskyldige mann.

Han skal også være anklaget for å ha voldtatt to svenske jenter, men det påstås fra flere hold å være en svertekampanje mot han. Tidligere har det vært snakk om å få han utlevert til rettssak i Sverige, men nå er det mer uvisst hva som vil skje fremover i den saken.

Julian Assange er i USA siktet for medvirkning til hacking og datakriminalitet, og mange frykter nå for hans liv, og det mest sannsynlig med rette. Pamela skal ha uttalt at det haster med å redde livet hans.

Kilde:Fox News.