Det ekte og farlige hatet.

Det kostet meg 1,5 millioner å prøve å stå opp for meg selv mot nazist stempel. Jeg har hatt en ansatt fra Kenya og aldri hatt problemer med andre raser. Jeg hater hijab som jeg ser på som det samme som nazisymbol eller IS flagg om du vil. Om jeg så ender i rennesteinen helt flådd vil jeg ALLTID mene det! Selv om det har kostet meg alt jeg har spart opp gjennom årene og enda flere lånte penger, mener jeg at jeg var i min fulle rett til å stå opp for meg selv. Hvem står på for deg om du ikke står opp for deg selv? Jeg har heldigvis engler rundt meg som gjør at den lille rest av vett fortsatt har et bittelite fotfeste hos meg enda, men det er rett før det revner aldeles kjenner jeg. Dråpen var brevet fra politiet som har satt opp et møte for å ta fra meg huset, selv om jeg ikke har nektet å betale det jeg skylder! Advokaten jeg hadde utnyttet meg på det groveste selv om han visste at jeg ikke har mer penger. Han ville bruke meg til å ta Facebook. Jeg kommer ALDRI til å snakke med han igjen etter 10 milliærder stuntet der han hang ut mitt navn uten at jeg visste om en eneste krone eller pressemelding! Jeg er så sint og oppgitt for tiden at jeg er redd jeg er farlig både overfor meg selv og andre. Det jeg føler nå er faktisk hat. Det er ekte hat mot elitesystemet som skal knekke enkeltpersoner som bare ønsker likestilling og rettferdighet for alle. Er også utestengt fra Facebook igjen uten oppgitt grunn, og det er umulig å nå dem for å få et svar. Noen mister barna, så ja jeg vet at andre har det verre. Jeg hater eliten minst like mye på disse stakkars foreldrene sine vegne! Er dette måten å bekjempe hat hos mennesker på så har eliten totalt misforstått. Dette er det farlige hatet. Urettferdig behandling skaper det farlige hatet.