Drapsforsøk mot journalist – media tier, inkludert Resett og Document.

Lørdag ettermiddag ble Alternativ Medias journalist, Anneli Virtanen, brutalt overfalt og banket opp av tre maskerte menn på en åpen parkeringsplass ved et stort treningssenter i Trondheim. Så vidt vi har registrert, er dette brutale angrepet mot Anneli, Alternativ Media og ytringsfriheten ikke omtalt i massemedia – noe som i seg selv ikke overrasker oss, da det ikke tjener den globalistiske agendaens sak – ei heller i de største alternative mediene som Resett og Document. Det siste er tyngst å svelge. Finnes det en rasjonell årsak?

Lørdag klokken 16.45 forlot Anneli sitt faste treningsstudio i Trondheim. Kun noen titalls meter vekk fra det store studiet, 3T Rosten, løp tre maskerte menn mot henne og angrep bakfra. Hun ble slått i bakken og brutalt slått og sparket i hodet mens hun lå nede. Hun ble også påført ett eller flere harde slag med noe hun selv oppfattet som «en kald og hard gjenstand». Angrepet er så brutalt og farlig, at vi ser på det som et drapsforsøk. Noen har også kalt det et terrorangrep.

Bilde av Anneli i ambulansen kort tid etter overfallet.

Hvor er Resett og Document?

Overfallet er anmeldt og Politiet har etter alt å dømme prioritert saken høyt. At en kvinne blir så brutalt overfalt av tre maskerte menn på et synlig og offentlig område, burde i seg selv være i det minste verdt å nevne for norsk media på alle nivå. Kan deres stillhet skyldes angsten for å generere sympati for en person som er aktiv med å formidle nyheter fra Alternativ Media?

Er det noe vi i Alternativ Media er opptatt av, så er det å formidle de nyheter som agenda-media bevisst holder vekk fra dagsordenen. Nå er det slik at Anneli er en innvandrer selv, som har flyktet fra det utrygge multikulturelle Sverige. Men ville politisk korrekt media vist en tilsvarende øredøvende stillhet om det var en innvandrerkvinne med «foretrukket hudfarge» som ble utsatt for tilsvarende brutalitet?

I likhet med oss i Alternativ Media bygger også både Resett og Document sin virksomhet på å formidle de nyheter som MSM fortier. Så hvorfor den samme stillheten fra den siden?

Hengt ut i ABC Nyheter av Ola Karlsen.

Vi ser det svært sannsynlig at en artikkel fra ABC Nyheter, hvor deres journalist Ola Karlsen anstrengte seg for å henge ut Anneli som «nazi», er den avgjørende og bevisste faktoren som har trigget voldsvenstre til dette angrepet. Anneli har tidligere fjernet seg fra kontakt med venner i Den Nordiske Motstandsrøslen (NMR) – noe i seg selv en burde tro heller var noe positivt i de rødes øyne.

Anneli ble før hun flyttet til Norge, fratatt sine lovlige jaktvåpen av politiet. Dette begrunnet i at hun har hatt kontakt med, og hadde venner i NMR. Dette valgte altså Ola Karlsen å benytte til å henge ut Anneli offentlig som «Kvinne i Trondheim med nazi-tilknytning». Slik mange erfarer at voldsvenstre fungerer og reagerer, vil slike artikler bli av de voldelige aktivistene oppfattes nærmest som en stridsordre.

Kan det være årsaken til at både Resett og Document knebler seg selv? En taktisk vurdering for å ikke bli beskyldt for å «ta en nazi i forsvar»? Eller er nyheten om at en kvinne ble brutalt overfalt i et angrep med spark og slag mot hode og ansikt, i seg selv så uviktig og udramatisk at det ikke er verdt å nevne?

Det kan være at absolutt ingen av journalistene, skribentene og redaktørene i Resett og Document fremdeles ikke har fått med seg nyheten, men dette finner vi svært usannsynelig. I tillegg til at flere tusen har sett våre sendinger angående saken, og at Akroma, Norgesavisen og Frihetskamp har publisert artikler, er denne hendelsen delt betydelig omkring i sosiale medier.

Med forbehold om at nevnte nettaviser i skrivende stund jobber med saken, eller at vi på tross av anstrengelser for å finne artikler, har oversett noe, reiser dette mange spørsmål hos oss.

Helge Lurås og Hans Rustad inviteres til å skrive gjesteinnlegg som tilsvar.