Facbook liker ikke faktabasert sannhet.

På Søndag formiddag ble det delt mange viktige innlegg på Facebook. Jeg var nesten i ekstase over all den «vågelige» faktabaserte informasjonen som dukket opp i feeden hos andre Facebookvenner. Det gikk en liten oppvigler i meg og jeg tenkte, nå blir jeg utestengt eller i verste fall blokkert for godt, men jeg lot det stå til. Jeg delte i vilden sky, mens jeg humret og lo litt for meg selv. Tenkte at er det ikke lov å si faktabasert sannhet på Facebook, er det ingen vits i å kaste bort halve livet her inne. Vi må ha utvikling og en bredere spennvidde uansett nå som veldig mange også helt » vanlige » folk ser galskapen i hele samfunnet vårt så godt som. Opplysningstiden er snart forbi, det er handling som må til fremover. og med handling mener jeg å ta skikkelig tak i den urett flere og flere mennesker bosatt i Norge opplever hver eneste dag.

Vi må delta i happeninger i den virkelige verden, vi må for eksempel støtte opp om mennesker som må i rettssaker der utfallet er som å spille lotto. Sannheten betyr null og niks, det er synsing og følelser som er alfa og omega. Beviser kan til og med tolkes med følelser i dagens rettssaler. Blir kvalm av å tenke på det, har virkelig selv fått føle dette på kroppen.

Jeg ble som sagt deaktivert for godt på min hovedkonto på Søndag. Jeg holdt på å male inne i huset, så jeg var ikke på og fikk lese alle kommentarer hele tiden. Ikke et eneste lite vink fikk jeg om hva som var årsaken til deaktiveringen av min Facebookprofil. Jeg er ikke verre fanten enn at jeg tok en telefon til PST og spurte om det var de som overvåket og stengte profiler på Facebook. Det ble blånekting der. «Vi har ingenting med Facebook å gjøre.» Jeg takket fint for den lille samtalen og tenkte mitt, uten å si det høyt. Har opplevd nok av det såkalte elitesystemet til å ikke tro på det vi blir fortalt nemlig. Så var neste steg å kontakte Facebook direkte. Det finnes ingen telefonnummer å nå dem på. Jeg fikk disse svarene etter å tatt kontakt gjennom linken som kommer opp ved en utestegning eller deaktivering:

«Kontoen din har dessverre blitt deaktivert for ikke å følge Facebooks standarder, og vi kan ikke aktivere den på nytt. Vi deaktiverer kontoer som retter uønskede henvendelser til andre, har innhold av seksuell karakter eller inneholder nakenhet.» ( Nakenhet, seksuell karakter, uønskede henvendelser til andre, det skulle jeg ha bedrevet på Søndag formiddag. Skulle nesten tro at Facebook hadde kontroll på Pornhub, måtte bare )

Vi krever at alle følger standardene for nettsamfunnet for å bidra til å gjøre Facebook til et trygt sted. Finn ut mer om standardene:

Se oppdateringer fra Innboks for brukerstøtte: https://fb.me/1KuQh5LnAyAV1NQ

Hilsen
Facebook-teamet

Takk,

Christian


Jeg sendte et høflig svar og spurte om jeg i det minste kunne få tilgang kun for meg for å redde videoer og bilder av datteren min som hadde opptrådt i diverse sangtilstelninger og lignende….Facebook har jo på mange måter vært som en dagbok i over et tiår.

Svaret var som følger:

Facebook11:29 (for 8 timer siden)
til meg

Hei,

Kontoen din er deaktivert for godt på grunn av brudd på Facebooks standarder. Vi kan dessverre ikke aktivere kontoen din på nytt av noen som helst grunn.

Dette er den siste e-posten fra oss om kontoen din. Hvis du vil ha mer informasjon om retningslinjene våre, kan du lese Facebooks standarder: ( Dette er den siste e-posten fra oss om kontoen din, jeg er faktisk 50 år, ikke 5 selv om en skulle tro det ut fra dette diktatursvaret her, klarer ikke engang å bli irritert, men kjente at jeg satt med et måpende uttrykk i ansiktet)

Se oppdateringer fra Innboks for brukerstøtte: https://fb.me/1Q3tbqkqTlldPCF

Hilsen

Takk,

Christian

På en ekstraprofil skrev jeg denne teksten i morges da jeg satt på toget på veg til jobb for å slave for Statan Norge AS som så mange andre. Heldigvis så elsker jeg jobben min, så den eneste haken er at jeg er med og bidrar med min skatteseddel. Selvsagt går våre skattepenger til mye bra, men jeg frykter at en stor del av summen går til prosjekter jeg absolutt ikke ønsker å være med å støtte med en eneste krone.

Her er teksten som ble slettet uten forvarsel på min ekstraprofil. Går neppe lenge før den profilen også er historie, men enn så lenge kan jeg ytre meg på Alternativ Media:

Moral……Smak på det ordet…..Voldtekter fra såkalte flyktningebarn er kommet som en del av den nye moralen eller var det den nye normalen? De har opplevd så mye vondt i sitt unge (?) liv så litt må vi visst tåle her i landet, vi som er så heldige å ha fått vokst opp i «trygge» Norge. Vi kvinner har hatt vår frihet og tilsynelatende likeverd på 70- 80 tallet. (Lik lønn teller ikke helt i denne sammenhengen 😉) Det er tydeligvis mer enn nok. Nå er det på tide å gå flere hundre år tilbake i tid. Barn av IS kvinner er viktigere enn barn av «vanlige» norske, både etniske og andre. IS er her i Norge, antakelig over hele landet, for de kom gjemt blant reelle flyktninger og migranter. Så dette med IS kvinnen og de syke barna er bare et spill for galleriet for å få fokus bort fra barnevern og EMD, NAVskandalen og andre sjokkerende nyheter om Norge i dag. God moral er å utestenge mennesker med «feil» meninger fra «det gode selskap» i sosiale medier, arbeidsplasser, i forskjellige vennegrupper, til og med innad i familier, ja i samfunnet generelt. God moral er å stenge Facebookprofiler som inneholder bilder og videoer fra dine barn og fine minner generelt fra kanskje et helt tiår eller mer…. 😭 Rene dagboken bare fjernes med et tastetrykk fra moralens voktere. Hat er et ord som bare er lov å brukes på oss som har egne meninger, vi er haterne får vi så ofte høre. Kanskje de har et lite poeng, for er det noe jeg hater er det Statan Norge AS. Da mener jeg ikke hele landets befolkning, ikke engang mine verste fiender som bor her, ( hat og bitterhet går kun utover en selv) men systemet som jobber intenst med å ødelegge fremtiden for våre barn. Kanskje har jeg null moral i følge eliten? 🙈🙉🙊 Tror «du» Statan Norge AS at jeg bryr meg om «du» mener jeg har god moral eller ikke? Hjertet mitt og ikke minst hjernen VET hva GOD moral er ❤️💙

Mitt motto er som alltid: » Kjemp for alt hva du har kjært» og STAY STRONG!

Klem fra Merete Hodne