Nettavisen fortsetter å spre de kinesiske løgnene

De aller fleste både rundt om i verden er enige i at man ikke kan stole på den diktatoriske kommunistiske regjeringen i Kina, og at tallene man får fra Kina rundt coronavirusutbruddet i landet ikke er reelle, men nettavisen ser ut til å være av en annen oppfatning.

I dag skriver de at positive tall fra Kina viser at Kinesiske myndigheter vinner kampen mot coronaviruset og at antallet friskmeldte i landet nå overstiger antallet smittede, og meldingen fra nettavisen er derfor at vi ikke har noe å frykte.

Ser man så litt bedre på situasjonen så ser man at man blant annet har over 4000 leger og helsepersonell i Kina som er smittet av coronaviruset og at flere leger og annet helsepersonell har død. Videre kan man registrere at man i Kina for flere uker siden gikk tom for testutstyr, og at det i tillegg viste seg at det utstyret og de testmetodene man benyttet IKKE var til å stole på.

Gitt denne informasjonen alene burde nettavisen og andre journalister i Norge samt politikere være skeptiske til tallene man får fra kinesiske myndigheter, og derfor se mer til mer åpne demokratiske land som Italia for å virkelig få en oversikt over hvordan smittesituasjonen i Europa og Norge vil kunne se ut.

Dessverre ser det ut som om eierne av Nettavisen sammen med norske politikere ser det som viktigere å forhindre at økonomien går i minus en periode en å redde flest mulig menneskeliv, og derfor ser man denne alt for seine og dårlige håndteringen av situasjonen fra politikernes side, og den utrolig dårlige og mangelfulle rapporteringen fra den politisk korrekte pressen.