Hvor mange liv skal regjeringens handlingslammelse koste?

Nå er vi oppe i 400 corona smittede personer her i landet, og om man skal gå ut fra statistikken i andre land som Norge kan sammenlignes med vil vi når vi når rundt 6-800 pasienter begynne å se de første dødsfallene.

Vi vet også at man etter å ha nådd rundt 1000 smittede kan regne med at antallet smittede vil fordoble seg annenhver dag, og at vi allerede nå med KUN 400 smittede har begynt å slite med for lite smittevernsutstur på sykehusene og krympende lager med alt fra antibiotika til enkle smertestillende medikamenter.

Med dette i tankene burde det virkelig skremme folk her i landet at norske myndigheter ENDA IKKE har stengt ned grensene, og fremdeles tillater folk fra hele verden å flys inn til Norge, og på den måten ikke bare kan bringe med seg dagens to versjoner av coronaviruset, men også øker muligheten for at vi skal få enda flere muterte versjoner importert utenfra.

Så hvorfor handler ikke regjeringen og Norske politikere, og hvorfor hører vi verken protester fra helsemyndigheter, opposisjonen, journalister eller andre?

Svaret er kanskje enda mer skremmende en om det skyldtes inkompetanse ettersom svaret i all realitet er POLITISK KORREKTHET!!!!

Politisk korrekthet og trusselen om at bruken av ordet RASISME skal dukke opp er mye av årsaken til den enorme handlingslammelsen vi nå er vitner til i hele Europa, og er dermed årsaken til at denne pandemien nå får herje fritt på kontinentet slik vi tidligere har sett de mange ulovlige immigrantene også har fått gjort.

Forskjellen er bare at denne gangen følger det død og fordervelse med på lasset, og en økonomisk kostnad som selv ikke et samlet pressekorps og Europas politiske elite greier skyve under teppet med beskyldninger om at du er rasisme.

Coronaviruset bryr seg nemlig ikke om du er svart, hvit, gul eller brun, eller om du står på den ene eller den andre siden politisk, eller om du er rik eller fattig. Nei viruset rammer alle likt, men for den politiske eliten har viktigheten av å fremstå som så åpne og antirasistiske som overhodet mulig overskrevet alt av sunn fornuft, og derfor spres nå viruset fritt over Europas grenser.

Økonomien får vi høre i pressen her i landet er årsaken til at man IKKE tidligere har handlet, og at man har valgt å holde alt fra barnehager til universitet åpne, og man har brukt hensynet til landets bedrifter og argumentet om at man vil redde norske arbeidsplasser som unnskyldning for at flygninger til og fra eksempelvis Kina ikke er blitt stoppet, og man har ikke spurt seg hva disse arbeidsplassene er verdt om folkene som skulle fylt dem ligger syke eller døende?

Nå er det på tide at folk her i landet våkner opp og virkelig ser på våre politikeres handlingslammelse, og at man en gang for alle får tatt et oppgjør med denne galskapen kalt POLITISK KORREKTHET som nå har satt hele det vestlige samfunnet ut av spill og på randen av en kollaps.