Joe Bidens alzheimer symptomer blir stadig tydeligere

Det skal etter planen avholdes presidentvalg i løpet av 2020, og den 77 år gamle demokratiske presidentkandidaten Joe Biden ser ut til å bli det demokratiske partiets neste presidentkandidat.

Nå er det allikevel stadig flere som stiller spørsmål til hvorvidt den 77 år gamle amerikaneren faktisk vil være i stand til å styre landet, og om hans stadig mer fremtredende symptomer for den aldersrelaterte sykdommen alzheimer ikke kanskje burde føre til at han trekker seg fra det pågående demokratiske valgkappløpet.

I en video stream som ble publisert for bare en dag siden får man se hvordan Joe Biden nå sliter med å huske hvilket år han befinner seg i, og ramser opp en hel del forskjellige usammenhengende politiske saker som han mener han som president vil måtte takle.

Biden har også flere ganger tidligere blitt fanget på video der han mumler usammenhengende tullprat som ingen helt forstår, og har til og med under direktesendte tv debatter tydelig hat problemer med å orientere seg fullt med hvor han er og hva han driver på med.

Til tros for alle disse symptomene ser det allikevel ut som om det demokratiske partiet i USA heller vil la Joe Biden bli partiets man fremfor å støtte kandidaturet til den nå 78 år gamle kommunisten Bernie Sanders som også for noen måneder siden ble innlagt på sykehus etter å ha hat et hjerteinfarkt.