Är coronaviruset ett laboratorieexperiment?

Jeremy Corbyns bror, Piers Corbyn påstår att Bill Gates och Georg Soros ligger bakom framställandet av Corona viruset. Han säger att anledningen till skapandet av Corona är ett försök till att döda världens befolkning med ett vaccin som innehåller gift.

För tre dagar sedan lade han ut ett inlägg på twitter där han skrev: «Pandemin blev simulerat i okt 2019 av mega rika kontrollfreaksen Bill Gates, Georg Soros + Cronies. Nu finns det på riktigt. Målet är att gallra ur världsbefolkningen med ett mass vaccin som innehåller gift. *vägra*coronavaccin». Han motiverar inte påståendet att Gates och Soros skulle vilja ha ihjäl människor med ett vaccin.

Det är flera som väckt tanken att coronaviruset är ett laboratorieexperiment. Den som startade konspirationsteorin var Rush Limbaugh, som har en av de största radioprogrammen i USA. Han säger att coronaviruset framställdes av kommunisterna i Kina för att bli ett biologiskt vapen.

Kan hända att dessa ideèr har vaknat för att George Soros äger laboratoriet WuXi AppTech i Wuhan. Man har även vävt in tankar om bibelns apokalyser för att laboratoriet ligger på en «satanisk» adress, nämligen 666 Gaoxin Road East Lake.

Men vad som är ganska anmärkningsvärt är att Bill & Melinda Gates Foundation var värd för «Event 201» i oktober 2019 där man simulerade en viruspandemi. Bill och Melinda Gates har också patent på det nya corona viruset genom det brittiske Pirbright Institutet som Gates givetvis sponsrar. För några dagar sedan sade Robert Jensen i Jensen Show att «Gates säger bokstavligen att vaccinationer är här för att få ned befolkningsantalet i världen».

Jag vill varken bekräfta eller avslå helt dessa ideer som konspirationsteorier. Jag vill att du som läsare ska få veta så mycket som möjligt om detta ämne så att du kan bilda dig en egen uppfattning.

http://www.centerforhealthsecurity.org/newsroom/center-news/2020-01-24-Statement-of-Clarification-Event201.html